Quantcast
THE STREAM

Μόνο Στα Όνειρα: Αθώος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης – η εφορία του επιστρέφει τα 800 χιλιάρικα

Ανακουφιστικά νέα για τον Κύπριο τραγουδοποιό


THE NEWSROOM · 7 Σεπτεμβρίου 2016

Δικαιώθηκε τελικά ο Κύπριος αοιδός, ο Μιχάλης ο Χατζηγιάννης, εις βάρος του οποίου είχε επιβληθεί πρόστιμο 4 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο αφορούσε σε ποσό 5 εκατ. ευρώ που εμφανίζεται να είχε στείλει στην Κύπρο.

Ο έλεγχος των οικονομικών χρήσεων του τραγουδιστή από το 2009 έως και το 2011 είχε γίνει κατόπιν εντολής του γενικού γραμματέα Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου.

xatzigiannisssss-1024x501

 

Ωστόσο το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, σύμφωνα με την εφημερίδα FREDDO (όχι την ESPRESSO δηλαδής) δικαίωσε πλήρως τον τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη για την υπόθεση. Σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου, όχι μόνο ακυρώνονται όλα τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στον καλλιτέχνη, αλλά υποχρεώνεται η εφορία μέσα σε εύλογο χρόνο να του επιστρέψει μέχρι και το τελευταίο ευρώ, από το ποσό των δόσεων που εκείνος είχε υποχρεωθεί να καταβάλλει κάθε μήνα στο πλαίσιο της ρύθμισης, που φτάνουν τις 800.000 ευρώ.

Όπως δήλωσε η δικηγόρος του διάσημου τραγουδιστή:

Η απόφαση αποτελεί γροθιά στους φορολογικούς ελέγχους και τον τρόπο δυστυχώς που γίνονται, ενώ για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έχει βληθεί όσο ελάχιστοι τόσο ηθικά όσο και οικονομικά εδώ και μια τριετία, είναι πλήρης δικαίωση, γιατί πάλεψε με ήθος και αξιοπρέπεια ώστε να αποδείξει την αθωότητά του.

Η εξελίξεις είναι τουλάχιστον ευτυχείς μιας και όπως είχε δηλώσει ο Χατζηγιάννης σχετικά με την υπόθεση, από τον ίδιο ζουν 100 (εκατό) οικογένειες.

Best of internet