Quantcast
THE STREAM

Ο Γιάννης Πρετεντέρης σκοτώνει όσο όσο το σπίτι του στη Μύκονο αλλά δε μπορεί να βρει αγοραστή

Εκεί τον καταντησαν οι αλητες


Τσαγκ · 7 Σεπτεμβρίου 2016

Μέτα το μοίρασμα των καναλιών και το επικείμενο κλείσιμο όσων δεν τα κατάφεραν να πάρουν άδεια, οι καιροί έχουν γίνει ιδιαίτερα δύσκολοι για τους ανθρώπους που ζούσαν από αυτά, ακόμα και για τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταρ.

Για έναν από τους πιο προβεβλημένους από αυτούς, τον Γιάννη Πρετεντέρη, τα πράγματα από ό,τι φαίνεται έχουν αρχίσει και ζορίζουν. Σύμφωνα λοιπον με την εφημερίδα Freddo, ο παρουσιαστής του MEGA αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι του πεθερού του στην Μύκονο και δεν μπορεί να βρει με τίποτα αγοραστή.

Νέα εικόνα

Ο Πρετεντέρης ζητάει για το σπίτι το ποσό των 800.000 ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες το συζητάει και στα 500.000 ευρώ. Παρόλα αυτά και με το σκόντο ακόμα των 300.000 ευρώ, δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιος αγοραστής για το οίκημα της οικογενείας στο νησί των ανέμων.

117077-pretenteris

Κάνουμε έκκληση σε οποίον διαβάζει αυτό το άρθρο και του περισσεύει μισό μύριο, να αγοράσει κοψοχρονιά το σπίτι στην Μύκονο για να προσφέρει έστω μια μικρή οικονομική ανάσα στον Γιάννη Πρετεντέρη που από ό,τι φαίνεται δοκιμάζεται αυτόν τον καιρό.

 

Best of internet