Quantcast
THE STREAM

Επίσκεψη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα στον Κοντομηνά για συνεργασία με Alpha

Μετά από μια πυρηνική καταστροφή επιβιώνουν οι κατσαρίδες και ο Λαζόπουλος


THE NEWSROOM · 6 Σεπτεμβρίου 2016

Μετά την ανάδειξη των 4 νικητών της δημοπρασίας αδειών, αρχίζει η ζύμωση για να φανεί ποιός θα πάρει έτοιμο κανάλι ή ποιός θα φτιάξει δικό του. Όπως αναφέρει η ΕΦΣΥΝ και το mononews, ο Δημήτρης Κοντομηνάς αναμένεται να υποδεχτεί μέσα στις επόμενες ώρες τον Βλαδίμηρο Καλογρίτσα, τον υιό του Χρήστου Καλογρίτσα στον οποίο κατοχυρώθηκε η μια τηλεοπτική άδεια.

Ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, κάλεσε στις 11 το πρωί όλα τα στελέχη του καναλιού στο αμφιθέατρο του σταθμού ώστε να γίνει ενημέρωση και αποτίμηση της κατάστασης. Πάντως ο Alpha βρίσκεται στις πρώτες θέσεις θεαματικότητας, οπότε αποτελεί δυνητικά μια καλή επένδυση για κάποιον που έχει τηλεοπτική άδεια αλλά δεν έχει κανάλι.

 

ldolysbyhu57c994df7721e

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΦΣΥΝ, οι καναλάρχες που αναδείχθηκαν ως προσωρινοί υπερθεματιστές ζήτησαν εχθές από τον Νίκο Παππά να μη δοθούν άλλες άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, ούτε καν θεματικές.

Και το ζήτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι τους χωρίς την παραμικρή εξαίρεση. Οι δημοσιογράφοι τους στα κανάλια να κατηγορούν την κυβέρνηση που οδηγεί τόσο κόσμο στην ανεργία αλλά την ίδια ώρα οι ιδιοκτήτες των καναλιών ζητούν από την κυβέρνηση να φτιάξει ένα… κλειστό επάγγελμα.

Να μείνουν μόνο τέσσερις οι άδειες. Τελεία και παύλα. Ούτε μία παραπάνω.

 

 

Best of internet