Quantcast
THE STREAM

Νορβηγός περιγράφει στη σελίδα της ΙΚΕΑ πως ένα σκαμπό κράτησε τον όρχι του όμηρο για 10 λεπτά

Μετά από διαπραγματεύσεις με το σκαμπό η οικογένεια επανενώθηκε


President Creed · 5 Σεπτεμβρίου 2016

Τα έπιπλα της ΙΚΕΑ ως τώρα ήταν γνωστά για το πόσο δύσκολη υπόθεση είναι να τα συναρμολογήσει οποιοσδήποτε δεν έχει πτυχίο και προϋπηρεσία μηχανολόγου. Ίσως ήταν σχετικά γνωστά επειδή τα τραπεζάκια, τα κρεβάτια και οι συρταριέρες τους έχουν επιτεθεί κάμποσες φορές στο μικρό δαχτυλάκι του ποδιού. Αυτή όμως ήταν μάλλον η πρώτη φορά που ένα σκαμπό του ΙΚΕΑ κράτησε όμηρο ένα αρχίδι.

O 45χρονος Claus Jørstad, φωτογράφος, αγόρασε ένα σκαμπό Marius από τα ΙΚΕΑ προκειμένου να κάνει ντους καθιστός, μετά από ένα τραυματισμό που είχε στο γόνατο.

nor3

Όλα πήγαιναν καλά μόλις ο Claus πρωτοέκατσε στο σκαμό, όμως μέσα σε λίγα λεπτά ο όρχις του εγκλωβίστηκε σε μια από τις τρύπες που έχει το σκαμπό πάνω στην επιφάνειά του.

stool

 

Ο Claus σκέφτηκε να αναφέρει την ιστορία του στην επίσημη σελίδα της IKEA Nορβηγίας, αποκαλύπτοντας μάλιστα με ποιό τρόπο κατάφερε να απεγκλωβίσει την οικογένεια από το πλαστικό σκαμπό:

Συγκεκριμένα, ο Κλάους έκανε το ντουζάκι του μέχρι που συνειδητοποίησε ότι ο ένας όρχις του έχει περάσει σε μια από τις τρύπες του σκαμπό και έχει εγκλωβιστεί. Παγιδευμένος ο Claus στο σκαμπώ, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του στο γόνατο δεν είναι σε θέση να κάνει πολλές κινήσεις.

Τότε το νερό αρχίζει και κρυώνει όλο και περισσότερο, πράγμα το οποίο αν είναι μια φορά πρόβλημα στην Ελλάδα, τότε πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα στη Νορβηγία.

Όπως δήλωσε στην Mail Online:

nor1

Καθώς δε μπορούσα να κινηθώ άρχισα να αναρωτιέμαι πως στο διάολο θα καταφέρω να ξεμπλέξω από αυτό το χάλι. Μετά από πολύ σκέψη, συνειδητοποίησα ότι είχα ξεμείνει από ιδέες. Το νερό άρχισε να γίνεται κρύο. Οπότε άρχισα να ξεπαγιάζω. Έγινε πάγος. Ακόμη πιο παγωμένο και από το χαμόγελο της πεθεράς μου όταν παντρευόμουν την κόρη της.

Για να αντιμετωπίσει το κρύο νερό ο Claus έχει την τρομερή ιδέα να προσπαθήσει να πιάσει το πιστολάκι μαλλιών, οπότε όπως τεντώθηκε για να το φτάσει, επιτέλους κατάφερε να απεμπλακεί από το σκαμπό, μιας και το κρύο νερό τελικά είχε κάνει δουλίτσα και είχε σταφυδιάσει επαρκώς τους όρχεις του.

Aφού τελικά ο όρχις του Κλάους κατάφερε αισίως να δραπετεύσει από τη μαύρη τρύπα του σκαμπό, ο Κλάους αποφάσισε να μοιραστεί με την ΙΚΕΑ την εμπειρία του, έτσι για να τους δώσει λίγο χρήσιμο feedback σχετικά με τα προϊόντα τους.

nor2

Ο Κλάους ανέβασε στη σελίδα του IKEA Νορβηγίας μια φωτογραφία του σκαμπό Marius στη σκηνή του εγκλήματος, αναφέροντας ότι μάγκωσε “τον καπετάνιο και τους δύο ναύτες”. Η ΙΚΕΑ απάντησε στον Κλάους αναφέροντας του ότι την επόμενη φορά που θα ξεκινήσει για θαλάσσια εξερεύνηση ο καπετάνιος και οι ναυτικοί, καλά θα κάνουν να είναι έστω και λίγο ντυμένοι ώστε να μην ξαναπαγιδευτούν στις τρύπες του σκαμπό.

Ο Κλάους στη συνέχεια είχε μια άλλη ιδέα:

nor6

Η ΙΚΕΑ φυσικά δεν έχασε ευκαιρία να του προτείνει να αγοράσει κάποιο ύφασμα από το ΙΚΕΑ. Στη συνέχεια ο Claus απαντάει με αυτή τη φωτογραφία και κάτι άλλα νορβηγικά που δεν καταλαβαίνουμε, αλλά μάλλον πρόκειται για ακανθώδες ζήτημα.

14225364_10153850745927551_328652712809726005_n

 

 

 

 

Best of internet