Quantcast
THE STREAM

Το Υπουργείο Τουρισμού της Συρίας βγάζει διαφημιστικό βίντεο αλά Μύκονο ενώ η χώρα καίγεται

Πάμε όλοι μαζί σε μία Συρία


Τσαγκ · 1 Σεπτεμβρίου 2016

140506-homs-syria-930_ba2e90d950e4e94f8a8dea02d7e3243f.nbcnews-ux-2880-1000

Η Συρία έχει μπει στον 5ο χρόνο ενός καταστροφικού εμφυλίου πόλεμου μεταξύ του Άσαντ  με τους αντικαθεστωτικούς αντάρτες και με την εμπλοκή  στην διένεξη των Κούρδων, του ISIS, των Τούρκων, των Αμερικάνων, των Ρώσων και γενικά πάρα πολύ κόσμου.

Ο εμφύλιος πόλεμος μέχρι στιγμής έχει αφήσει εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και έχει εξαναγκάσει στην μετανάστευση εκατομμύρια Σύριους.

Και ενώ ο πόλεμος μαίνεται και κάνεις δεν γνωρίζει αν θα έχει μείνει τίποτα όρθιο στην Συριά όταν κάποτε τελειώσει, Το Υπουργείου Τουρισμού της Συρίας που υπάγεται φυσικά στον Μπασάρ Αλ Άσαντ και ζει σε ένα όμορφο παράλληλο σύμπαν, γύρισε βιντεάκι τύπου ΜΥΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΟΣ για να διαφημίσει τις ομορφιές της χώρας στο εξωτερικό για να τα τονώσει λίγο τον ανύπαρκτο τουρισμό της χώρας.

Η μόνη λεπτομέρεια που ξέχασε να αναφέρει το Υπουργείο Τουρισμού της Συρίας ήταν ότι συγχρόνως με τα beach bar και τα όμορφα αρχαία που δεν πρόλαβε να γκρεμίσει ο ISIS, στην χώρα διεξάγεται και ένας πενταετής εμφύλιος αλληλοσπαραγμός.

Syria-war-torn-afp-getty

 

Πάντως εμείς εμπιστευόμαστε περισσότερο το αγγλικό Foreign Office που λέει ότι:

“Κάνεις δεν πρέπει να επισκεφτεί την εμπόλεμη Συρία, οι υπήκοοι Αγγλίας πρέπει να αποχωρήσουν από την χώρα με κάθε τρόπο, η κατάσταση στην χώρα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη”

 

Best of internet