Quantcast
THE STREAM

Τα ρεκόρ Γκίνες έχασαν την όποια εγκυρότητά μπορεί να είχαν δίνοντας 8 βραβεία στον Τζάστιν Μπίμπερ

Καλύτερα να δίνουν βραβεία για τη μεγαλύτερα λαγάνα ή το μεγαλύτερο παστέλι στον κόσμο


President Creed · 31 Αυγούστου 2016

Μετά τα βραβεία γκίνες που κατέχει η Ελλάδα για τα πλέον άχρηστα ρεκόρ, ήρθε η ώρα να πάμε στα σχεδόν θλιβερά ρεκόρ Γκίνες, αυτά που κατέρριψε ο Τζάστιν Μπίμπερ.

ΠΙΠΕΡ

 

Στην έκδοση του Βιβλίου Γκίνες για το 2017 ο Τζάστιν Μπίμπερ κατέχει 8 βραβεία, αγαπητοί φίλοι, σε ηλικία 22 χρονώνε. Τα περισσότερα από αυτά σχετίζονται με διάφορα ρεκόρ που έχει σπάσει στο Spotify, του πιο πολυακουσμένου τραγουδιού μέσα σε μια εβδομάδα (‘What do you mean?’ 30,723,708 φορές) αλλά και του πιο πολυακουσμένου άλμπουμ στο Spotify μέσα σε μια εβδομάδα (Purpose, 205 εκατομμύρια φορές). Επίσης έσπασε το ρεκόρ των περισσότερων ταυτόχρονων θέσεων στο chart του Billboard Hot 100 (17 τραγούδια του) το Δεκέμβρη του 2015 και το ρεκόρ του πρώτου καλλιτέχνη που κατέκτησε ταυτόχρονα και τις 3 πρώτες θέσεις των Charts του Η.Β.

 

Έσπασε ένα ρεκόρ με τις περισσότερες νέες κατατάξεις στα chart του Billboard (13) και τους περισσότερους followers στο Twitter (82 εκατομμύρια και κάτι ψιλά) και ρεκόρ ως ο άνδρας με τους περισσότερους συνδρομητές στο Youtube (περίπου 21 εκατ. συνδρομητές) και το μουσικό κανάλι στο youtube με τις περισσότερες επισκέψεις (10 δις views και κάτι ψιλά).

 

Το Γκίνες κουβάλησε τα κορνιζάκια του με ένα διπλό σκάνια και του τα παράτησε στο καμαρίνι του λίγο πριν από μια συναυλία του, η οποία σαφώς ήταν sold out. Εμείς απλά ελπίζουμε η έλευση του Pokemon Go να κάνει μια ελαφρά διόρθωση στην πόρωση των 18- με τον Τσάστιν Πίπερ.

 

 

 

Best of internet