Quantcast
THE STREAM

Πύργος Ηλείας: Μητέρα διέρρηξε το σπίτι της κόρης της και έκλεψε 5000 ευρώ απ’ την κούνια του εγγονού της

Ίσως η καλύτερη είδηση από Ηλεία για το 2016


President Creed · 31 Αυγούστου 2016

Άλλη μια είδηση μας έρχεται από τον ευλογημένο τόπο της Ηλείας και μάλιστα από τον ομφαλό του νομού, την όμορφη πόλη του Πύργου. Από το patrastimes πληροφορούμαστε για μια διάρρηξη που σημειώθηκε εχθές το βράδυ στον Πύργο.

Δίνοντας μια γροθιά στην οικογενειοκρατεία και το νεποτισμό που χαρακτηρίζει τον μέσο νεοέλληνα, μια 49χρονη Πυργιώτισσα δεν έκανε διακρίσεις και λήστεψε στο σπίτι της ίδιας της της κόρης, σουφρώνοντας της πέντε χιλιάρικα και ένα ζευγάρι παπούτσια:

 

Πύργος Ηλείας

πυργοσ

Ενα απίστευτο περιστατικό κλοπής σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Πύργο. Ειδικότερα, 49χρονη μητέρα διέρρηξε το σπίτι της κόρης της και άρπαξε 5.000 ευρώ που βρίσκονταν κρυμμένα στο συρτάρι της κούνιας του εγγονιού τους, καθώς και ένα ζευγάρι παπούτσια.

Η γυναίκα συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Συγκεκριμένα, συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, 49χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για υφαίρεση. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

 

 Το καλό με αυτή την εξαιρετικά πυργιώτικη ληστεία είναι ότι τα λεφτά με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο έμειναν στην οικογένεια.

Best of internet