Quantcast
THE STREAM

Αυτός ο σκύλος που τρέχει στη μέση ενός αγώνα ράλι είναι ο πιο κωλόφαρδος σκύλος του κόσμου (VIDEO)

Παραλίγο να καταλήξει “στη φάρμα”


President Creed · 29 Αυγούστου 2016

 

Αυτό το βίντεο σίγουρα δείχνει τον πιο κωλόφαρδο σκύλο που έχει υπάρξει ποτέ, αγαπητοί φίλοι. Βέβαια, αν και μερικές φορές δε μπορείς να διαλέξεις εάν κάποιος είναι του “τρομερά άτυχος” ή “εξωφρενικά κωλόφαρδος”, αυτός ο σκύλος παρά τη γενικότερη ατυχία του να βρεθεί στη μέση μιας πίστας ράλι την ώρα που περνούσε ένα αυτοκίνητο με ταχύτητα, τελικά ήταν εξωφρενικά κωλόφαρδος ώστε να γλιτώσει στο τσακ.

 

 

Συγκεκριμένα ένα σκυλί στη Santa Cruz της Βολιβίας πήγαινε μια χαλαρή βολτούλα, σκεφτόταν πιο δέντρο θα πρωτοκατουρήσει και τα σχετικά την ώρα που ενα αυτοκίνητο εμφανίζεται να περνάει τσίτα γκάζια από τη στροφή. Φυσικά με το που βλέπει κανείς τα πρώτα καρέ του βίντεο αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για πίστα ράλι και ότι ο σκύλος πρόκειται να έχει σύντομα poli kako provlima. Ο σκύλος του βίντεο προφανώς είχε βρεθεί στη μέση του Ράλλι Codasur 2016.

 

pero2

Ο Fernando Zuasnabar, οδηγός από την Ουρουγουάη, είδε το σκύλο και μάλλον ήταν σίγουρος ότι θα συμβεί το αναπόφευκτο. Ο σκύλος από την άλλη δεν πρέπει να πρόλαβε να κατλάβει και πολλά. Στο σημείο που το αυτοκίνητο έχει ήδη βγει από τη στροφή και πηγαίνει ολοταχώς να στείλει τον σκύλο “Στη φάρμα” συμβαίνει το πιο ακραίο κασκαντεριλίκι, αυτό που θα δεις στην ταινία και θα πεις “Ναι ντάξει τσιζι Αμερικανιά, λες και γίνονται αυτά στην πραγματικότητα. Τι μαλακία με έφερες να δω, έπρεπε να κάτσω σπίτι να δω στρέηντζερ θίνγκζ που είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα”.

 

perro3

 

Το αυτοκίνητο του Zuasnabar, λοιπόν, σκάει πάνω σε ένα ανάχωμα και κάνει ένα άλμα ακριβώς πάνω από τον (τελικά εξωφρενικά κωλόφαρδο) πέρρο ο οποίος ίσως μόλις είχε προλάβει να δει τη σκυλίσια ζωή μπροστά από τα μάτια του. Το αυτοκίνητο περνάει πάνω από το σκυλί και το αφήνει άθικτο, άντε ίσως μόνο με κάποιο μετατραυματικό στρες, ή την ψευδαίσθηση ότι είναι ο εκλεκτός, ο χάρι πόττερ των σκυλιώνε.

 

perro4

 

Στο τέλος ένα όργανο της τάξης κυνηγάει τον σκύλο. Δεν ξέρουμε ποιός τερμάτισε πρώτος στον αγώνα αλλά καμία σημασία δεν έχει.

 

Υποκλινόμαστε στην κωλοφαρδία στην ανυπέρβλητη σοφία των σκύλων. Και εις ανώτερα.

 

Best of internet