Quantcast
THE STREAM

Πάστορας που θεωρούσε έργο Θεού τη σφαγή του Ορλάντο συλλαμβάνεται για παρενόχληση ανηλίκου

Μα γιατί οι παπάδες δεν είναι ποτέ σαν το Seventh Heaven; (oh wait)


Bobol Gordello · 27 Αυγούστου 2016

Τη σφαγή στο gay bar του Orlando πριν κάποιους μήνες είχαν ακολουθήσει πολλές ενδιαφέρουσες δηλώσεις ιερωμένων που έβλεπαν την επίθεση σαν τιμωρία του Θεού προς τους “αμαρτωλούς και ασύδοτους κύναιδους”. Να για παράδειγμα ο πάστορας εκ Καλιφορνίας, Roger Jimenez, που θεωρούσε κρίμα που δε σκοτώθηκαν περισσότεροι παιδόφιλοι.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Kenneth Adkins, πάστορας του Brunswick, ο οποίος είχε τουητάρει πως “πήραν αυτό που τους άξιζε” για τους ομοφυλόφιλους, προσπαθώντας στη συνέχεια να δικαιολογηθεί, λέγοντας πως στόχευε στο να προβοκάρει την LGBT κοινότητα του Jacksonville, που του χε κάνει τη ζωή πατίνι, όπως ισχυριζόταν, με τις διεκδικήσεις για επέκταση των νόμων ενάντια στις διακρίσεις.

Ο Kenneth Adkins

Ο Kenneth Adkins

“Karma is a bitch”, βέβαια, λέει ο θυμόσοφος λαός και “ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου” και άλλα πολλά ωραία, τα οποία ισχύουν και στην περίπτωση του αμνού αυτού του Θεού, ο οποίος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση νεαρού αγοριού, υπόθεση που πηγαίνει πίσω στο 2010. Οι αρχές διερευνούν τρεις περιπτώσεις παρενόχλησης του θύματος, μία στο σπίτι του θύματος, μία στο αυτοκίνητο του ιερωμένου και μία στην εκκλησία. Η σύζυγος του πάστορα επιμένει πως η δικαιοσύνη θα λάμψει στο τέλος, καθώς ισχυρίζεται πως ως ζεύγος είχαν αναλάβει το mentorship του νεαρού.

Brunswick

Brunswick

Ο πάστορας ήταν γνωστός για τις ευγενείς του ιδέες, καθώς δε δίσταζε και σαν πολιτικά ενεργό ον να τις αραδιάζει συχνά-πυκνά στην “ενορία” του και τα πέριξ, χώρια από τον ούτως ή άλλως μελιστάλακτο λόγο απέναντι στους πολιτικούς του αντιπάλους. Έναν από αυτούς τον είχε, μάλιστα, κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση ενηλίκων. Ελπίζουμε να πάρει αυτό που του αξίζει στο τέλος.

Best of internet