Quantcast
THE STREAM

N.Ζηλανδία: Πατέρας πανηγυρίζει που η 8χρονη κόρη του σκότωσε και δάγκωσε την καρδιά ενός ελαφιού

Ανάρτησε φωτογραφίες στο facebook και το ίντερνετ δεν ενθουσιάστηκε


President Creed · 25 Αυγούστου 2016

Η Νέα Ζηλανδία είναι σίγουρα ένας άγριος τόπος, αγαπητοί φίλοι. Αλλά η ανάρτηση της σελίδας Κυνηγοί της Νέας Ζηλανδίας πηγαίνει την αγριάδα και τη σκληράδα 091283190823 βήματα παραπέρα.

Μια όμορφη βόλτα για κυνήγι στα βουνά της Νέας Ζηλανδίας ενός πατέρα με την 8χρονη κόρη του τελείωσε με το πρώτο θήραμα της 8χρονης Χλόης, η οποία πυροβόλησε ένα ελάφι, το σκότωσε και μετά ΔΑΓΚΑΣΕ την -ακόμη ζεστή και παλλόμενη- καρδιά του. Όπως ανάρτησε ο πατέρας της Χλόης σε σελίδα του facebook:

heart222

“Γειά σας κορίτσια κυνηγοί, είμαι ένας περήφανος πατέρας… Δείτε τη μικρή ροζ νίντζα πριγίπισσά μου, τη Χλόη (8 χρονών) μαζί με το πρώτο της ελάφι, ένα μικρό ελάφι. To πυροβόλησε με μια κατηφορική βολή χρησιμοποιώντας τον ώμο μου για να στηρίξει το όπλο, ενώ χρησιμοποίησε το όπλο του μπαμπά, ένα 7mm στα 40m. Μετά δάγκωσε τη ζεστή, παλλόμενη καρδιά του ελαφιού, μπράβο Χλόη!

 

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο η δημοσίευση του Johnny προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο facebook και γενικά στο ίντερνετς, οπότε ο Johnny αναγκάστηκε να δώσει κάποιες εξηγήσεις, οι οποίες βασικά δεν αλλάζουν και τίποτα στο όλο ζήτημα:

heart1

“Η Χλόη έρχεται μαζί μου για κυνήγι από όταν ήταν 8 μηνών. Αυτό ήταν το πρώτο της ελάφι. Έχει σκοτώσει και μια κατσίκα.” Επίσης ο Johnny δήλωσε στο buzzfeed ότι δεν τον ενοχλεί η αρνητική κριτική:

Θα χρησιμοποιούσα το ρητό που λέει ‘Τα λιοντάρια δεν ενδιαφέρονται για την άποψη των αρνιών’. Ήθελε να το κάνει αφού είδε μια φωτογραφία του θείου της να δαγκώνει την καρδιά του πρώτου του ελαφιού. Δεν το παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά όλο αυτό. Είναι κάτι που κάνουν μερικοί κυνηγοί με το πρώτο θήραμά τους. Δε θα έλεγα ότι είναι τελετουργικό ζήτημα, αλλά πλέον η Χλόη είναι κυνηγός.

 

 

Εμείς πάντως περιμένουμε να εκπαιδευτούν και τα ελληνόπουλα σε αντίστοιχες τεχνικές κυνηγιού και ωμοφαγίας.

Best of internet