Quantcast
THE STREAM

X Files: UFO εμφανίστηκαν να σουλατσάρουν σε παράλια στο Κατάκολο Ηλείας

Ήρθαν, γίναν, έφυγαν


Τσαγκ · 11 Αυγούστου 2016

 

Τυχεροί ήταν οι εξωγήινοι που οι ανώτεροι τους, τους έστειλαν σε αποστολή να ανακαλύψουν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιοχές του πλανήτη (για να μη πούμε σύμπαντος και μας πείτε υπερβολικούς).

Σύμφωνα με τον Πελοποννησιακό διαδικτυακό ιστότοπο Patrisnews.com την Κυριακή που μας πέρασε , στις 11 το βράδυ στην παραλία Καβούρι στο Κατάκολο Ηλείας ένα ζευγάρι ήρθε σε επαφή πρώτου τύπου με κάτι που οι ίδιοι χαρακτηριζούν σαν Α.Τ.Ι.Α (Άγνωστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα).

download

Συγκεκριμένα το ζευγάρι δήλωσε

«Πέντε ιπτάμενα αντικείμενα σαν πύρινες μπάλες εκ των οποίων το ένα έδειχνε να ηγείται, σα να βγήκαν από το νερό με κάθετη φόρα, διασκορπίστηκαν στον ουρανό και στη συνέχεια ενώθηκαν και εξαφανίστηκαν με απίστευτους σχηματισμούς.

Ήμασταν πάνω σε μηχανή και σταματήσαμε (κοντά στου Παφιώλη), γιατί φοβηθήκαμε, σκεφτήκαμε πως ότι είναι θα πέσει στα 50 μέτρα μπροστά μας. Φυσικά αυτό ήταν πολύ πιο μακριά αλλά ήταν τόσο μεγάλο που μας φάνηκε πως ότι κι αν ήταν θα έσκαγε μπροστά μας!
Σβήσαμε τη μηχανή, εξακολουθήσαμε να το βλέπουμε και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν ακουγόταν ο παραμικρός ήχος!!! Το φαινόμενο έλαβε χώρα για αρκετή ώρα ως που συγκεντρώθηκαν όλα μαζί κι εξαφανίστηκαν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση…».

Σύμφωνα με εικασίες κάποιων πιο ψαγμένων κατοίκων του νομού Ηλείας, οι εξωγήινοι να ειχαν έρθει να ελέγξουν το μέγεθος της οικολογικής καταστροφής που έχει χτυπήσει τον νόμο τους τελευταίους μήνες.  Ίσως μάλιστα να ευθύνονται για τα αγνώστου ταυτότητας δενδρύλια που σοκάρουν τον νομό τον τελευταίο καιρό.

 

Best of internet