Quantcast
THE STREAM

Ρεκόρ Γκίνες θα διεκδικήσουν Πόντιοι που θα χορέψουν τον Ομάλ στην φετινή ΔΕΘ

Μάζευε ρεκόρ και ας είναι και Γκίνες


LUBEN CREW · 4 Αυγούστου 2016

larissa

Κάθε διάκριση είναι για κάλο, όπως θα έλεγε και ο Πάουλο ο Κοέλιο αν μάθαινε για την προσπάθεια που θα κάνουν χιλιάδες Πόντιοι στην φετινή ΔΕΘ για να μπουν στα ρεκόρ Γκίνες.

Φέτος είναι η 85η έκθεση Θεσσαλονίκης, και για να το γιορταστεί αυτό, έχει διοργανωθεί ποντιακή συναυλία των αδελφών Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουρίδη. Το όνομα που έχει δοθεί στην συναυλία είναι ” Μαζί με ψυχή!” , γιατί χρειάζεται και συντροφικότητα και φυσικά ψυχή για να καταφέρεις να μπεις στα ρεκόρ Γκίνες για τον περισσότερο κόσμο που χορεύει τον ποντιακό χορό Ομάλ.  Στόχος της εκδήλωσης είναι να μαζευτούν πολλοί χιλιάδες χορευτές οι οποίοι θα κυκλώσουν τον χώρο του live και ίσως και ένα κομμάτι της Θεσσαλονίκης.

livemedia_ac18us6_20110920234206_IMG_0697

Το event αναμένεται να λάβει χώρα στις 13 Σεπτεμβρίου, και οι αρμόδιοι φορείς έχουν στείλει ήδη αίτηση στον αρμόδιο φορέα των ρεκόρ Γκίνες και αναμένουν να εγκριθεί.

Θα είναι η πρώτη φορά αν πραγματοποιηθεί το ρεκόρ, που ένας ποντιακός χορός θα φιγουράρει στα Γκίνες. Μακάρι να γίνει για να αυξάνεται η λίστα με τα εντυπωσιακά ελληνικά μας ρεκόρ.

Best of internet