Quantcast
THE STREAM

Κομμένο το βερεσέ στο κυλικείο του Μαξίμου και τα τοστάκια καταγγέλεται πως είναι πια συσκευασμένα

Εκεί μας έφτασαν οι αλήτες


President Creed · 25 Ιουλίου 2016

 

Βερεσέ τέλος για τους εργαζόμενους στο Μαξίμου, όπως πληροφορούμαστε από εδώ. Μέχρι πρότινος οι εργαζόμενοι του Μεγάρου Μαξίμου, κατέβαιναν στο υπόγειο όπου βρίσκεται το κυλικείο και έδιναν την παραγγελία στους υπαλλήλους για το πολυπόθητο τοστ ή σάντουιτς που θα έκοβε τη λιγούρα.

Οι υπάλληλοι το προετοίμαζαν και οι εργαζόμενοι λαδώναν το αντεράκι τους δωρεάν, μιας και σύμφωνα με Τα Νέα, δεν τα πλήρωναν.

Τώρα όμως που η οικονομική ύφεση είναι στο peak της, το βερεσέ πέθανε αγαπητοί φίλοι και τα τοστάκια πηγαίνουν στο Μέγαρο Μαξίμου, έτοιμα και συσκευασμένα και βασικότερο όλων, όχι τσάμπα.

Πλέον οι υπάλληλοι του πρωθυπουργικού γραφείου όχι μόνο πληρώνουν, αλλά διαμαρτύρονται και για την ποιότητα των νέων συσευασμένων τοστακίων τα οποία καμία σχέση δεν είχαν με τα προγενέστερα, γεγονός απολύτως λογικό, μιας και το τσάμπα πάντα έχει καλύτερη γεύση.

Συνεπώς, αγαπητοί φίλοι, δεν προτείνουμε πλέον το κυλικείο της Ηρώδου Αττικού, μιας και θα απογοητευτείτε και από τις νέες τιμές, αλλά και από τις νέες γεύσεις.

 

 

 

Αλληλεγγύη στους υπαλλήλους του Μεγάρου.

giphy (1)

Best of internet