Quantcast
THE STREAM

Το μουσείο Ολοκαυτώματος στην Ουάσινγκτον έγινε Pokestop και κόσμος πάει εκεί για να βρει Πόκεμον

Η άβολη στιγμή που βρίσκεις έναν Koffing στο Μουσείο Ολοκαυτώματος


President Creed · 13 Ιουλίου 2016

 

Το Pokemon Go είναι ξεκάθαρα a thing πλέον και δεν υπάρχει λόγος να προσποιούμαστε ότι είναι κάτι που θα περάσει απαρατήρητο, αγαπητοί φίλοι. Όμως μετά τις πρώτες ημέρες όπου ο κόσμος κυνηγούσε πόκεμον στα πιο κουλά μέρη, πλέον το πράγμα εκτροχιάζεται λιγάκι. Αν υπάρχει ένα μέρος που πρέπει να βάλεις στην τσέπη το κινητό και να αποδεχτείς ότι δε μπορείς πάντα και παντού να τα πιάσεις όλα, τότε αυτό το μέρος είναι το μουσείο ολοκαυτώματος.

Αυτό όμως δε φαίνεται να το σκέφτηκαν οι επισκέπτες του μουσείου Ολοκαυτώματος στην Ουάσινγκτον, μιας και πολύς κόσμος επισκέπτεται το μουσείο για να κυνηγήσει Πόκεμον.

holocaust

 

Απ’ ό,τι φαίνεται το Μουσείο Ολοκαυτώματος για τον κόσμο του PokemonGo είναι ένα “Pokestop” ένα μέρος δηλαδή στο οποίο μπορούν να πάρουν οι χρήστες διάφορα ψηφιακά καλούδια.  Το όλο θέμα έγινε ακόμη πιο άβολο και politically incorrect όταν ένας επισκέπτης βρήκε στο αμφιθέατρο του μουσείου του Ολοκαυτώματος έναν KOFFING, δηλαδή ένα Πόκεμον του οποίου το βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι εκλύει δηλητηριώδη αέρια.

Ο Υπεύθυνος του μουσείου, δήλωσε ότι “είναι ανάρμοστο να παίζει κανείς αυτό το παιχνίδι μέσα στο μουσείο μνήμης των θυμάτων του Ναζισμού. Προσπαθούμε να δούμε εάν μπορούμε να εξαιρεθούμε από το παιχνίδι”.

Το Εθνικό Νεκροταφείο του Άρλινγκτον, το οποίο απέχει λίγα μόνο μίλια από το μουσείο επίσης έχει εξεδώσει προειδοποίηση προς τους επίδοξους κυνηγούς Πόκεμον να μην πατήσουν ξανα το πόδι τους στο νεκροταφείο.

Best of internet