Quantcast
THE STREAM

Σεφ στην Αγγλία απολύεται γιατί παινευόταν ότι έβαζε κρυφά κρέας σε vegan γεύματα

Dude δεν τα βάζεις με τον μαχητικό χορτοφαγισμο


Τσαγκ · 8 Ιουλίου 2016

Σεφ στην Αγγλία απολύθηκε από την δουλειά του, γιατί περηφανεύοταν στο λογαριασμό του στο  instangram, για το πόσο γουστάρει να ταΐζει κρυφά κρέας τους vegan πελάτες του ξενοδοχείου που δουλεύει.

590_a5af90fa325b14244adfef8130aff27a

Ο τριαντάχρονος Alex Lampert,  ήταν αρχισέφ σε ξενοδοχείο στο Derby της Αγγλίας, άλλα το συμβόλαιο του διακόπηκε απότομα, όταν vegan ακτιβιστές είδαν την ανάρτηση του στο instangram, στην οποία έλεγε για το πόσο του αρέσει να βάζει κρυφά κρέας σε χορτοφαγικά γεύματα. Μαχητικοί χορτοφάγοι από όλο τον κόσμο, μπήκαν στην σελίδα του ξενοδοχείου και το βαθμολόγησαν με ένα αστεράκι, απαιτώντας την απόλυση του Lampert, για να σταματήσουν. Σύμφωνα με τους ακτιβιστές ο σεφ καταπατούσε το ανθρώπινο δικαίωμα των χορτοφάγων, να επιλεγούν να μη καταναλώνουν κρέας.

3856b7cc-24e1-4526-b70b-68311ea5047c-large_trans++xhqpAMet0X6dpcDrGXg6klVse9JsN00kzbUr3IXHaGo

Ο Alex Lampert δήλωσε ότι το σχόλιο του ” το αγαπημένο μου πράγμα είναι να ταΐζω κρέας τους vegans”  ήταν  άπλα τρολλάρισμα σε κάποια vegan που τον είχε νευριάσει. Με την δήλωση του συμφωνήσαν και οι μάνατζερ του ξενοδοχείου που δήλωσαν , ότι “άπλα ήταν ένα τσατισμένο σχόλιο και πότε ο σεφ δεν εβαλε κρέας σε vegan φαγητό”. Η πίεση όμως από τους vegans ήταν τόσο μεγάλη που τους ώθησαν στον να απολύσουν τον αστειάτορα σεφ.

Best of internet