Quantcast
THE STREAM

Βρετανός που βαρέθηκε να ακούει παπάτζες για τη μετανάστευση αγόρασε διαφήμιση σε εφημερίδα (PHOTO)

“Πλήρωσα απ’ την τσέπη μου γιατί βαρέθηκα να ακούω ανακρίβειες”


President Creed · 22 Ιουνίου 2016

 

Έχετε νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα που σε πιάνει όταν ακούς να ειπώνονται πολλές ανακρίβειες και μαλακίες για κάποιο θέμα και νιώθεις ότι θέλεις πάνω στην τρέλα σου να αγοράσεις διαφημιστικό χώρο σε μια εφημερίδα για να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους;

Μάλλον όχι, αλλά δεν παίζει ρόλο μιας και ο Laurence Taylor το έπαθε. Οι περισσότεροι Βρετανοί, όπως και ο Taylor, εν όψει δημοψηφίσματος έχουν πήξει στην προπαγάνδα (και από τις δύο πλευρές). Ο Taylor πάντως έφτασε στο σημείο να αγοράσει με δικά του χρήματα διαφημιστικό χώρο στην εφημερίδα METRO επειδή “είχε μπουχτίσει με τις βλακείες που ειπώνονται για τη μετανάστευση”.

ψηαρτ

Ο Taylor ο οποίος αγόρασε χώρο για μια ολοσέλιδη καταχώρηση, έφτιαξε μια “πίτα” στην οποία φαίνεται πόσο λίγοι είναι οι μετανάστες σε σύγκριση με τον συνολικό πλυθησμό του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

 

metroad

Γιατί δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε μια αύξηση του πλυθησμού της τάξης του 0,5%;

Πάρα πολλοί μετανάστες, ή αποτυχία της κυβέρνησης;

metro

“Πλήρωσα απ’ την τσέπη μου επειδή βαρέθηκα να ακούω να ειπώνονται βλακείες για τη μετανάστευση. To αν θα ψηφίστε παραμονή ή brexit εξαρτάται από εσάς, αλλά επιλέξτε με βάση τα δεδομένα, όχι με βάση τον φόβο.”

 

Ο ίδιος αρνείται την οποιαδήποτε παραπάνω δημοσιότητα, ενώ το όνομά του το έγραψε στη διαφήμηση γιατί ήταν υποχρεωμένος από το νόμο να το κάνει. Πάντως η κίνηση του έκανε πολύ καλή εντύπωση στους αναγνώστες της εφημερίδας. Να, ας πούμε μια roisin wein τον ερωτεύτηκε.

 

 

Ο Τέηλορ μάλιστα είπε να κάνει απόσβεση των χρημάτων που ξόδεψε γράφοντας δυό τρια πραγματάκια παραπάνω στο τέλος της καταχώρησης.

metro2

 

 

Best of internet