Quantcast
THE STREAM

Επιτέλους μπορείς να κάνεις τις τέλειες διακοπές σε μια βάρκα με τους αδερφούς Γεωργιάδη (VIDEO)

“Θα κάνετε έγκλημα κατά του εαυτού σας αν δεν πάτε”


President Creed · 14 Ιουνίου 2016

 

Για έκγλημα κατά του εαυτού σας κατηγορείστε όλοι σας από τη στιγμή που δεν σκοπεύετε να πάτε στην κρουαζιέρα που διοργανώνουν στο Αιγαίο οι αδερφοί Γεωργιάδη για το τριήμερο που μας έρχεται.

Όσοι από εσάς θα εγκληματούσαν κατά του εαυτού τους από αμέλεια, σας πληροφορούμε ότι οι κρουαζιέρες Γεωργιάδη είναι πλέον μια πραγματικοτητα και είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας. Ματαιώθηκαν τα σχέδια για την εκδομή του ΚΑΠΗ στα λουτρά Ποζάρ; Δεν πήγαν καλά τα σχέδια για διακοπές με τη ΔΑΠ επειδή τσακωνόταν με την ΟΝΝΕΔ αν θα πάνε Μύκονο ή Πάρο;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, μιας και κάθε εμπόδιο είναι για καλό, αγαπητοί φίλοι. Τα σχέδιά σας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μόλις έγιναν πιο τρελά από ποτέ, μιας και σας δίνεται η μοναδική ευκαιρία να πάτε διακοπούλες με τους αδερφούς Γεωργιάδη και να μάθετε και πέντε πράματα για την αρχαία Ελλάδα.

Μάλιστα δεν πρόκειται για μια μαζική και απρόσωπη κρουαζιέρα, αλλά θα περάσετε 3 (τρείς) μέρες κλεισμένοι σε ένα ιστιοπλοϊκό στη μέση του Αιγαίου με τους αδερφούς Γεωργιάδη.

 

Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις για αυτό το αιγαιοπελαγίτικο αρχαιοελληνόκαβλο πανόραμα. Δύο καμπίνες είναι ακόμα διαθέσιμες στο love boat με καπετάνιο τον στρατηγό άνεμο και με ασύμμετρη απειλή τον Άδωνι και τον Λεωνίδα.

Σε αυτό το ονειρικό τριήμερο θα περάσετε από τη Μύκονο, τη Σύρο, τη Δήλο, το ναό της Καθρέας στην Κέα μέχρι τα σύνορα της παράνοιας όπου και θα αποβιβαστείτε οριστικά από το σκάφος.

 

 

 

**Στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται η παρουσία του Άδωνι και Λεωνίδα Γεωργιάδη, όχι του Αλέξανδρου, δηλαδή του καλύτερου Γεωργιάδη.

Best of internet