Quantcast
THE STREAM

O Στέφανος Χιος επικηρύσσει για 1000 ευρώ δύο τύπους που κατούρησαν το άγαλμα του Λεωνίδα

Δε γράφει πάντως αν τους θέλει νεκρούς ή ζωντανούς


President Creed · 13 Ιουνίου 2016

 

Δε θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια ο Στέφανος ο Χίος σε αυτή την καταρρέουσα κοινωνία που έχει μείνει σαν ξέφραγκο αμπέλι, αγαπητοί φίλοι. Όταν ο ιθύνων νους του “Μακελειού” αντιλήφθηκε ότι δύο τεντιμπόηδες κατούρησαν και έχεσαν (ή τελοσπάντων παρίσταναν ότι κατουρούσαν και έχεζαν) στο μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, αποφάσισε να αναλάβει αυτόκλητος σερίφης της ελληνικής επικράτειας και όπως θα έκανε ο κάθε λογικός άνθρωπος, τους επικήρυξε.

 

μακελειο1

 

Και γιατί να μην το κάνει, αφού φαίνεται ότι το περιεχόμενο του “Μακελειού” παρ’ ότι ξεπερνάει τα όρια της νομιμότητας εδώ και πολύ καιρό, για κάποιο μυστήριο λόγο φαίνεται σαν να μην τον αγγίζει ο νόμος.

Οπότε ο Στέφανος Χίος σκέφτηκε ότι αφού όλες οι άλλες εκπομπές και online media κάνουν κληρώσεις και διαγωνισμούς για να προσελκύσουν μεγαλύτερο κοινό, πλέον ήρθε η ώρα για το μακελειό να τρέξει τον πρώτο του διαγωνισμό, προσαρμοσμένο στο ύφος του Μακελειού: της φασιστικής υστερίας που παρακινεί τη βία.

Κέρδισε λοιπόν 1000 ευρώ ζεστά μετρητά καταδίδοντας και παραδίνοντας χειροπόδαρα τους δύο τύπους που βλέπετε στις φωτογραφίες από κάτω

 

 

μακελειο5

Όπως διαβάζουμε στην ανάρτηση του makeleio.gr:

Να βάλουμε το χέρι στην φωτιά ότι αυτά τα δυο καθάρματα δεν είναι Έλληνες…. Δεν το βάζουμε !
Όποιος τους φέρει δεμένους στα γραφεία της εφημερίδος παίρνει αυτομάτως ένα τσεκ των 1000 ευρώ από εμάς
Προσοχή, μην τους πάτε στον Φίλη ή στου Μαξίμου…. Όλο και κάπου θα τους διορίσουν αυτοί εκεί..

 

μακελειο4

Προσοχή, δεν αρκεί να παραδώσετε τους νέους έτσι απλά στον Χίο. Όμως, αγαπητοί φίλοι, εάν θέλετε πραγματικά τα χίλια ευρώ, θα πρέπει να τους πάτε πακέτο δεμένους χειροπόδαρα.

 

Best of internet