Quantcast
THE STREAM

Κουμπάρος παπάς το έχασε τελείως και βάρεσε τον κουμπάρον σε γάμον στην Κύπρον

Κυπριακόν ινσέψιον


Τσαγκ · 13 Ιουνίου 2016

 

Όλα πήγαιναν καλά κατά την διάρκεια του μυστηρίου του γάμου στην περιοχή της Τσάδας στην Πάφο της Κύπρου, μέχρι που ήρθε η ώρα το ζευγάρι να χορέψει τον καθιερωμένο τον χορό του Ησαΐα.

thriskeutikos-gamos

 

Εκείνη την στιγμή ο κουμπάρος, όπως προστάζει το έθιμο, αποφάσισε να χτυπήσει τον γαμπρό στην πλάτη και χωρίς κανένα λόγο ο παπάς ο οποίος τελούσε το μυστήριο έπαθε αμόκ και επιτέθηκε με γροθιές στον κουμπάρο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων.

Επικράτησε πανικός στην εκκλησία μόλις άρχισαν τα μπουκέτα του παπά και πολλοί από τους παρευρισκόμενους κινήθηκαν εναντίον του ιερέα, ειδικά όταν είδαν ότι ο κουμπάρος αιμορραγούσε μετά τις γροθιές που δέχτηκε στο πρόσωπο. Τελικά ο πάτερ γλίτωσε τα αντίποινα με την επέμβαση των ψυχραιμότερων παρευρισκόμενων.

Ο γάμος ολοκληρώθηκε στα γρήγορα και ο ιερέας έφυγε τρεχάλα με το αμάξι του, γλιτώνοντας τα χειρότερα από τους συγγενείς του κουμπάρου, οι οποιόι εξακολουθούσαν να είναι εξαγριωμένοι από την αναίτια επίθεση.

Το ζευγάρι μετά τον γάμο, έκανε καταγγελία στην αστυνομία για το συμβάν και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα και διεξάγεται έρευνα κατά του ευέξαπτου ιερέα.

Best of internet