Quantcast
THE STREAM

ΗΠΑ: 55χρονη πήγε να γιορτάσει τα γενέθλιά της σε παραλία και σκοτώθηκε από ιπτάμενο κοντάρι ομπρέλας

The struggle is real


President Creed · 10 Ιουνίου 2016

 

Ξέρετε τι είναι πιο εκνευριστικό στην παραλία ακόμα κι από τον ήχο της ρακέτας; Αυτό που ξαφνικά φυσάει και μια ομπρέλα σηκώνεται από την άμμο και το κοντάρι της καρφώνεται πάνω σου σαν δόρυ και μετά πεθαίνεις.

Αυτό έπαθε και η Lottie Belk η οποία μόλις 55 χρονών πήγε στην παραλία να ξεσκάσει. Επίσης είχε γενέθλια και πήγε να τα γιορτάσει και αυτά, αλλά λίγο η κακιά η ώρα, λίγο οι δολοφονικές μηχανές που χρησιμοποιεί η ανθρωπότητα για να σκιάζεται, τα γενέθλια έληξαν άδοξα.

 

View image on Twitter

Μια από τις ομπρέλες της Virginia Beach, όπου το κοντάρι της φωνάζει makerosi από χιλιόμετρα

 

Συγκεκριμένα όπως διαβάζουμε στο αγαπημένο Fox, μια γυναίκα είχε την κατα τ’ άλλα φαεινή ιδέα να γιορτάσει τα 55α γενέθλιά της σε μια παραλία στη Virginia.

Τότε προφανώς σήκωσε λίγο αεράκι όπως συμβαίνει στην Αμερική στο χαλαρό (βλ. ταινία Tornado) και μια πολύχρωμη ομπρέλα παραλίας σηκώθηκε ψηλά και από τον αέρα παρασύρθηκε σε full attack mode προς την εορτάζουσα την οποία και κάρφωσε με το κοντάρι της στο στήθος.

Tα σωστικά συνεργεία έλαβαν μια κλήση στις 5μ.μ. για μια γυναίκα με καρδιακή προσβολή και ανταποκρίθηκαν αμέσως. Όταν έφτασαν στην παραλία βρήκαν τη γυναίκα λίγο-πολύ σουβλισμένη από μια ομπρέλα. Όπως ανέφερε η επρόσωπος τύπου της αστυνομίας, η ομπρέλα ήταν καρφωμένη στην άμμο και ο δυνατός αέρας την μετακίνησε, χτυπώντας την 55χρονη γυναίκα.

Πάντως η διαδεδομένη φοβία ότι θα σκοτωθείτε από ομπρέλλα παραλίας μπορεί να σας κάνει τη ζωή δύσκολη, να σας στερήσει μεγάλο ποσοστό από την καλοκαιρινή διασκέδαση, αλλά στην τελική μπορεί να σας σώσει και τη ζωή.

paralia2

 

Εν ολίγοις, αγαπητοί φίλοι, αν σκεφτείτε το κακό μπορούν να προκαλέσουν οι ομπρελίτσες των κοκτέηλ αν πέσουν στα χέρια μεθυσμένων φίλων σας, τότε υπολογίστε τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει στο σώμα σας ολόκληρο το κοντάρι μιας κανονικής ομπρέλας αν την κατευθύνει κατά πάνω σας κάποιος διαβολικός άνεμος.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ανυποψίαστες κυρίες πέφτουν θύματα αδίστακτων ομπρελλών θαλάσσης, αγαπητοί φίλοι, αλλά πραγματικά ελπίζουμε να είναι η τελευταία.

Screen Shot 2016-06-10 at 1.05.01 PM

 

Τουλάχιστον αν είναι να πάμε από ομπρέλα θαλάσσης, να πάμε ένδοξα, αγαπητοί φίλοι.

 13325566_1124974437525368_2944707712309675201_n

 

Best of internet