Quantcast
THE STREAM

O Μητροπολίτης Αμβρόσιος μηνύει το Gay Pride για την αφισάρα του και γιατί είναι ανώμαλοι

Τρύπια στομάχια τους ευχήθηκε ή όχι;


THE NEWSROOM · 10 Ιουνίου 2016

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος κατέθεσε μήνυση κατά του δημιουργού της αφίσας του Gay Pride, και ζητάει την απόσυρση της, και την παραδειγματική του τιμωρία (και το κάψιμο στην μέση κάποιας πλατείας δεν νομίζω να τον χάλαγε)

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας,  σε μια από τις γνώστες του εκρήξεις χριστιανικής αγάπης γράφει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του

«Οι θιασώτες και οπαδοί της ανωμάλου σαρκικής συνάφειας, οι γνωστοί Gays, για μια ακόμη φορά μας προκαλούν! Διοργανώνουν στην Θεσσαλονίκη ένα ακόμη Gay’s Party, δηλ. ένα Φεστιβάλ ανωμαλίας και ατιμίας, το 5ο κατά σειράν, το οποίον και διαφημίζουν ως «Φεστιβάλ Υπερηφάνειας»!!
Με άλλα λόγια, αυτοί οι εξ επόψεως χριστιανικής ηθικής ανώμαλοι τύποι, η συνέχεια δηλ. και η προέκταση των ανθρώπων, που κάποτε εζούσαν στα Σόδομα και τα Γόμορρα, προβάλλουν και πάλιν προκλητικά ενώπιόν μας και με ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, όπως λέγουν, θα εορτάσουν το πάθος τους! Άρα ΔΕΝ είναι υπερήφανοι, όπως διατείνονται, αλλά αναίσχυντοι και αδιάντροποι! Δυστυχώς η αναισχυντία αυτή σήμερα είναι «της μόδας»!!!! Σε λίγα χρόνια, όπως πάνε τα πράγματα, οι ομαλοί, οι φυσιολογικοί άνθρωποι, θα τρέχουν να κρυφτούν, αφού οι ανώμαλοι θα πλεονάζουν καί θα κομπάζουν με την δαιμονική τους υπερηφάνεια!»

amvrosios1_2

 

Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε με τα μάτια σας την βεβήλωση της ιεράς εικόνος του Εσταυρωμένου Χριστού. Ας τις απαριθμήσουμε:
Στη θέση της επιγραφής ΙΝΒΙ οι “υπερήφανοι” ανώμαλοι Gays έχουν τοποθετήσει την σημαία του Οργανισμού τους. Δηλ. Ο Σωτήρας Χριστός προβάλλει με την Σημαία των ανωμάλων τύπων! Κάποιος θα διερωτηθή: Με αυτό δηλ. τι θέλουν να μας πούν, ότι και ο Χριστός ήταν…. (Συγγνώμην, δεν τολμώ να το γράψω…).
Στις δύο πλευρές εκατέρωθεν του Εσταυρωμένου θέτουν τήν επιγραφή “No HATE”, δηλ. «ΟΧΙ ΜΙΣΟΣ»! Ο Χριστός όμως συχαίνεται τους Σοδομίτες! Έστειλε φωτιά από τόν ουρανό και τους κατέκαυσε!
Στο κάτω μέρος του τιμίου Σταυρού γράφουν: «ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ»! Ναί, όντως γιά κάθε αμαρτωλό σταυρώθηκε ο Σωτήρ του κόσμου, ο Χριστός! Αλλά για κάθε «εν μετανοία» τελούντα αμαρτωλό! Σταυρώθηκε και για τον ομοφυλόφιλο, όταν αυτός ΔΕΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ για το πάθος του, ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ και εξομολογείται τις αμαρτίες του.
Άρα η βεβήλωση της εικόνος του Εσταυρωμένου είναι προφανής! Συγχρόνως προφανής είναι και η αλλοίωσις της διδασκαλίας της χριστιανικής Ηθικής.
Ας ελπίσουμε η εκκλησία, να μείνει στις ηλίθιες μηνύσεις, και να μη δούμε καμιά Λουκά να σκάει στο GAY PRIDE με φλογοβόλο.

Best of internet