Quantcast
THE STREAM

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεσπάει ενάντια στον άδικο λιθοβολισμό του Δημήτρη Κοντομηνά (VIDEO)

Kάτω τα χέρια από το αφεντικό της


LUBEN CREW · 8 Ιουνίου 2016

Δεν άντεξε η αγαπητή Σταματίνα το δημόσιο καννιβαλισμό κατά του Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος σήκωσε το τηλέφωνο για να θυμίσει στα τσιράκια του ποιο είναι το αφεντικό για να κάνει μια ευγενική διόρθωση στις ανακρίβειες των λεγόμενών τους. Όπου δημόσιο καννιβαλισμό εννοούμε κατά βάση την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, όπου πέραν του συμβάντος με τον μεσιέ ιδιοκτήτη του καναλιού, πέταγε και μια σπόντα σε μέγεθος τριαξονικού φορτηγού και για την αγαπητή Σταματίνα:

Η ωμή παρέμβαση του κ. Δημήτρη Κοντομηνά στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του «ALPHA» έδειξε απροκάλυπτα πώς εννοούν την ενημέρωση τα αφεντικά στα κανάλια, διαψεύδοντας, έμπρακτα, όσους υποστηρίζουν ότι το προϊόν της ενημέρωσης δεν ελέγχεται και δεν καθορίζεται από την ιδιοκτησία των Μέσων.

Εν τούτοις, οφείλουμε να επισημάνουμε και κάτι ακόμη: Η ενημέρωση, εφ’ όσον μιλάμε για πραγματική ενημέρωση, είναι υπεύθυνη δουλειά των δημοσιογράφων και δεν μπορεί να προσφέρεται ως έδεσμα μεταξύ τυρού και αχλαδίου, όπως συμβαίνει σε ψυχαγωγικές εκπομπές. Όσοι το επιδιώκουν, με όποιους στόχους, πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό έχει και τις συνέπειές του…

Mετά από αυτές τις κακοήθειες λοιπόν η πρώην ρέιβερ αποφάσισε να ξεσπαθώσει:

Aγνοήστε το Βερύκιο στο τέλος, αν τον κοιτάξετε καλά καλά μπορεί να πάθετε ελονοσία.

Best of internet