Quantcast
THE STREAM

Μαθηματικός εξηγεί το γιατί έκανε 950 κύκλους γύρω από ένα σουπερμάρκετ με το skate (VIDEO)

Αυτό το ρεκόρ ΔΕΝ σπάει


Τσαγκ · 8 Ιουνίου 2016

 

Όλοι οι μύστες της κάλτ ελληνικής τηλεόραση προφανώς γνωρίζουν ήδη τον μαθηματικό Ελευθέριο Αργυρόπουλο, ο οποίος είναι ειδικός στους λεξάριθμους, τουτέστιν μπορεί να βρει αριθμούς και να δει το μέλλον, το παρελθόν, και πολλά άλλα, μέσα από τις λέξεις.

Για όσους δεν τον έχουν πετύχει σε παλαιότερες ένδοξες τηλεοπτικές του στιγμές, να ένα μικρο παράδειγμα της τέχνης – τεχνικής του, από τη χθεσινή του εμφάνιση στην τηλεόραση:

 

 

Μπορεί να έχει αποδείξει το πυθαγόρειο θεώρημα, περισσότερες φορές και από τον Πυθαγόρα, μπορεί να σου αναλύσει ότι, όσπρια = 521, και αέρια = 521, άλλα αυτό, είναι ένα από τα ταλέντα του. Το άλλο μεγάλο ταλέντο του, είναι το skate, και για αυτό του το ταλέντο, έχει μπει στα ρεκόρ γκίνες: το 1995 ο Ελευθέριος ο Αργυρόπουλος κατάφερε να καλύψει απόσταση 436,6 χιλιομέτρων, κάνοντας κύκλους γύρω από ένα supermarket στην Εκάλη.

 

 

436,6= κύκλοι=να έτσι

 

Αν όσα εξομολογήθηκε ο μεγάλος αριθμολόγος στην εκπομπή του νέου μεγάλου καναλιού είναι αλήθεια, τότε βρήκαμε ποιό είναι το 10ο πιο καμμένο γκίνες με το οποίο έχει τιμηθεί αυτός ο τόπος, αγαπητοί φίλοι.

Best of internet