Quantcast
THE STREAM

Επιτυχής κρίθηκε η συνάντηση της Λαϊκής Ενότητας του Π. Λαφαζάνη με την Χριστιανική Δημοκρατία

Συμφώνησαν πως πρώτα ο Θεός θα ανατραπούν τα μνημόνια


LUBEN CREW · 7 Ιουνίου 2016

Γίνονται πραγματάκια στο πολιτικό σκηνικό αγαπητές φίλες και φίλοι η ΛΑ.Ε συναντήθηκε με το χριστιανοσοσιαλιστικό κόμμα με όνομα Χριστιανική Δημοκρατία με σκοπό την συνεργασία, για ένα δυνατό δημοκρατικό πατριωτικό αντιμνημονιακό κίνημα. Όπως διαβάσαμε στην επίσημη ανακοίνωση της ΛΑ.Ε:

Αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Ενότητας» (ΛΑ.Ε.) αποτελούμενη από τον Παναγ. Λαφαζάνη επικεφαλής της παράταξης και τους Δημ. Στρατούλη και Νίκο Γαλάνη μέλη της Γραμματείας της ΛΑ.Ε. συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της «Χριστιανικής Δημοκρατίας» (Χ.Δ.) αποτελούμενη από τους Μανώλη Μηλιαράκη επίτιμο Πρόεδρο της Χ.Δ., Γιάννη Ζερβό Πρόεδρο της Χ.Δ. και Δημήτρη Πισίνα, μέλος του ΠΓ της Χ.Δ.
Κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε σε θερμό κλίμα, οι δύο αντιπροσωπείες αντάλλαξαν απόψεις για τις τρέχουσες εξελίξεις και την κρίσιμη συγκυρία που διανύει η χώρα.
Οι δύο πλευρές εξέφρασαν τη ριζική τους αντίθεση στα αντιλαϊκά μνημονιακά μέτρα της κυβέρνησης και συμφώνησαν ότι έχει επείγουσα σημασία μια δημοκρατική ανατροπή στη χώρα.

laikhenotita2
[…] Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της Χ.Δ., στα πλαίσια της απόφασης του 8ου Συνεδρίου της για ανάληψη πρωτοβουλίας στην κατεύθυνση της συγκρότησης  ενός ισχυρού και αξιόπιστου δημοκρατικού πατριωτικού αντιμνημονιακού κινήματος.

Ντάξει καλοί και οι αγώνες σκέφτηκε ο Λάφα, αλλά χωρίς  λίγη προσευχή δεν πας πουθενά, ούτε καν στη Βουλή.

Best of internet