Quantcast
THE STREAM

Πέθανε σήμερα η 16χρονη Νίκη, κόρη του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου

Οι προσπάθειες των γιατρών απέβησαν άκαρπες


THE NEWSROOM · 6 Ιουνίου 2016

Την τελευταία της πνοή άφησε τη Δευτέρα η 16χρονη Νίκη, η κόρη του πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ Νίκου Νικολόπουλου. Η είδηση του θανάτου της ανακοινώθηκε από τη μητέρα της με ένα μήνυμα. Η Νίκη Νικολόπουλου πριν από λίγες ημέρες αισθάνθηκε αδιαθεσία και πολύ σύντομα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό επεισόδιο και ανακοπή καρδιάς. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά οι προσπάθειες των γιατρών δεν πέτυχαν το σκοπό τους.
13412868_1085510084857228_2317419934652148547_n
Έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες πως οι γονείς της θα δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους. Η κηδεία της το απόγευμα (17:00) της Τρίτης στον Αγ.Ανδρέα Πατρών. Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, έστειλε μήνυμα στο Ν. Νικολόπουλο:

«Αγαπητέ συνάδελφε, Σας εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για την τραγική απώλεια της κόρης σας.»

Από την άλλη, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε κι αυτός τα συλληπητήριά του στην οικογένεια Νικολόπουλου:

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για την απώλεια της δεκαεπτάχρονης κόρης του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου. Η Νίκη μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τη μάχη της ζωής, όμως η ίδια χάρη στο μεγαλείο ψυχής των γονιών της, θα δώσει δώρο ζωής σε συνανθρώπους μας. Στο Νίκο Νικολόπουλο και την οικογένειά του εκφράζω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου.»

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ανέφερε:

 

«Νίκο και Τασία τα πιο θερμά συλλυπητήρια από όλους μας για τον άδικο χαμό της Νίκης σας. Ο Θεός να σας δώσει δύναμη και παρηγοριά».

Best of internet