Quantcast
THE STREAM

Δε θα γίνεις ποτέ τόσο κούλ όσο αυτό το ζευγάρι Ρώσων που έχουν για pet μια 23χρονη αρκούδα (VIDEO)

Άλλος ένας λόγος που η Ρωσία είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο


President Creed · 1 Ιουνίου 2016

 

Στους πολλούς λόγους για τους οποίους θέλουμε να γίνουμε Ρωσία εδώ και τώρα, έρχεται να προστεθεί άλλος ένας, αγαπητοί φίλοι. Είναι γνωστό ότι η Ρωσία είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο, απλά αυτή τη φορά βγήκε στη φόρα άλλο ένα βίντεο που επιβεβαιώνει ότι τα ορθόδοξα αδέρφια μας είναι οι πιο καλύτερότεροι απ’ όλους.

Στην Αγγλία μπορεί να προτιμούν για κατοικίδια τις γάτες, στην Ελλάδα τα σκυλιά, οι Ρώσοι, όμως, έχουν ένα thingy με τις αρκούδες, πράγμα απολύτως λογικό.

Έτσι λοιπόν η Σβετλάνα και ο Σέργκεη δείχνουν πως πρέπει να είναι μια τέλεια οικογένεια και αν με το τέλεια οικογένεια φαντάζεστε 2 παιδιά και ένα σκυλί είστε φάουλ, γιατί η τέλεια οικογένεια βασικά είναι η Σβετλάνα, ο Σέργκεη και η 23χρονη αρκούδα τους, ο Στέφαν, ο οποίος ζυγίζει 136 κιλά.

Το βίντεο που ακολουθεί θα σας κάνει να ονειρευτείτε μια ζωή με αρκούδες να αράζουν από εδώ κι από εκεί και να τρέχετε μαζί χέρι χέρι και να πίνετε καφέ στο τραπέζι και να σας βοηθάνε και στο πότισμα, να παίζετε μπαλίτσα, μπουνίτσες κτλ.

 

 

Ο Σέργκεϊ και η Σβετλάνα μάζεψαν τον Στεφάν όταν ήταν ακόμη ένα μικρό και γλυκούλι αρκουδάκι. Τώρα φυσικά έχει γίνει αυτό το 23χρονο γομάρι με 135 κιλά coolness και καθημερινά τρώει 25 ΚΙΛΑ κρέας, λαχανικά και ψάρια. Μετά μέχρι να δει λίγη τηλεόραση να κάνει καμιά δουλειά στο σπίτι και να παίξει λίγη μπάλα, πάει, πέρασε η μέρα.

Όμως εκτός από τον Στεφάν που είναι μάλλον η πιο γαμάτη αρκούδα εκειέξω, υπάρχουν και άλλα bear-pets στη Ρωσία αγαπητοί φίλοι.

 

russia-bears-streets-10

Σε κήπους

 

russia-bears-streets-12

Σε πλατείες

russia-bears-streets-18

Συνοδηγοί στο Λάντα το Νιβα

 

russia-bears-streets-23

Στα χωράφια

russia-bears-streets-24

Στον παιδικό σταθμό

 

russia-bears-streets-25

Στις δημόσιες τουαλέτες

 

russia-bears-streets-32

Στις λαθος γειτονιές

 

 

RUSSIA FTW

9c494d626c55b59d095aa233e308c8c4

Best of internet