Quantcast
THE STREAM

Σαουδάραβας πυροβόλησε το γυναικολόγο που ξεγέννησε τη γυναίκα του επειδή την είδε γυμνή

Μερικοί άνθρωποι δεν εκτιμάνε τίποτα


President Creed · 27 Μαΐου 2016

Τι πιο λογικό απ’ το να θες να σκοτώσεις τον γιατρό που ξεγέννησε τη γυναίκα σου επειδή ας πούμε δεν ήταν τυφλός οπότε την είδε αναγκαστικά γυμνή την ώρα που την ξεγεννούσε;

Τίποτα, αγαπητοί, φίλοι, και ένας ο Σαουδάραβας ο οποίος πλέον έγινε πατέρας σκέφτηκε το ίδιο πράγμα. Η γυναίκα του γέννησε σε νοσοκομείο στο Ριάντ της Σαουδίας και όταν ο ίδιος έμαθε ότι δεν την ξεγέννησε γυναίκα, αλλά την ξεγέννησε άντρας, τότε άρχισε να παίρνει ανάποδες που ένα αρσενικό είδε γυμνή τη δική του τη γυναίκα.

Δεν ξέρουμε εάν η γυναίκα έφαγε το ξύλο της ζωής της, μιας και κάτι τέτοιο δε θα γινόταν είδηση στη Σαουδική Αραβία, αλλά όλα τα υπόλοιπα έγιναν είδηση στα τοπικά μέσα:

Ο εν λόγω τσατισμένος τύπος πήρε το αμάξι του, πήγε στο νοσοκομείο, φώναξε τον γιατρό Muhannad Al Zabn για να του πει και καλά “ευχαριστώ που ξεγέννησες τη γυναίκα μου”.

Ο γιατρός συναντήθηκε με τον έξαλλο σύζυγο στον κήπο του νοσοκομείου, ο έξαλλος σύζυγος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εξ’ επαφής το γιατρό επειδή, όπως είπαμε, είχε δει τη γυναίκα του έξαλλου συζύγου γυμνή.

1810103422

Ο γυναικολόγος Muhannad Al Zabn αναρρώνει μετά το shooting του έξαλλου συζύγου

Ο έξαλλος σύζυγος αρχίζει να τρέχει, αλλά τελικά τον προλαβαίνει η αστυνομία η οποία τον συνέλαβε. Ο γιατρός ξαναμπήκε στο νοσοκομείο, αυτή τη φορά ως ασθενής και αναρρώνει όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. Ίσως θα πρέπει να χειρουργεί με κλειστά μάτια από εδώ και πέρα.

 

Best of internet