Quantcast
THE STREAM

ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ: Ντου καλόγερων σε καλόγριες σε παλαιοημερολογίτικο μοναστήρι στην Πάτρα

Ένα από τα πιο ασυνήθιστα Patras Events


Bobol Gordello · 21 Μαΐου 2016

Σήμερα, πρωινό Σαββάτου, δεν ξημέρωσε μια ακόμα ήσυχη και ειρηνική μέρα στον Ιερά Μονή του Αγίου Παντελεήμονα, μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στην Πάτρα. Κι αυτό λόγω ενός σοβαρού επεισοδίου που συνέβη στο μοναστήρι σήμερα το πρωί. Και, μάλιστα, δεν επρόκειτο για καβγά μεταξύ παλαιοημερολογιτών και true ορθοδόξων αλλά για διαπληκτισμούς μεταξύ δυο παλιοημερολογιτών καλόγερων και δυο αντίστοιχων καλογριών.

kalogries

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, το ξυλίκι ξεκίνησε κοντά στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο, με τους καλόγερους να έρχονται στα χέρια με τις καλόγριες και, όπως καταγγέλλεται, τη φάση να καταλήγει οριακά σε ξυλοδαρμό των δεύτερων. Αιτία του περιστατικού φέρεται να ήταν δογματικές οικονομικές διαφορές, από αυτές που μόνο η πάλη των τάξεων Βασιλεία των Ουρανών μπορεί να άρει οριστικά.

piastikan-sta-xeria-kalogeroi-me-kalogries-stin-patra.w_l

Οι δυο καλόγριες μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ οι badass καλόγεροι προσήχθησαν στο Τρίτο Αστυνομικό Τμήμα, χωρίς, όμως, να συλληφθούν, καθότι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν κατατεθεί μήνυση σε βάρος τους. Εμείς, πάλι, περιμένουμε τη δικαιοσύνη να αποδοθεί από άλλους:

a5a553baec8f81c49a4a91374ed4664b

(πηγή)

Best of internet