Quantcast
THE STREAM

Με τιμές αρχηγού κράτους θα δεχτεί ο Πάνος Καμμένος την εικόνα της Παναγιάς Σουμελά στο Πεντάγωνο

Η εικόνα θα εκτεθεί λαϊκό προσκύνημα μέσα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας


President Creed · 19 Μαΐου 2016

Το ΥΠΕΘΑ με μπροστάρη τον Πάνο τον Καμμένο διοργανώνει τριήμερες εκδηλώσεις μνήμης και τιμής των Ελλήνων του Πόντου από 20-22 Μαΐου.  Η θέση της Ελληνικής Κυβέρνησης είναι ότι έχουμε γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και των Αρμενίων από τους Τούρκους, τόνισε ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη τύπου. Όμως η μεγάλη είδηση δεν είναι αυτή.

Ο μεγάλος στρατάρχης Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απ’ ό,τι φαίνεται ζήτησε τρία πι ρο σε τριγωνικό ραντάρ την Παναγιά Σουμελά στο Πεντάγωνο, όπως είπε και ο ίδιος σε ανακοίνωσή του:

Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θα υποδεχθούμε με τις οφειλόμενες τιμές αρχηγού κράτους την ιερή εικόνα της Παναγίας Σουμελά, σύμβολο της Ορθοδοξίας και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του Πόντου. Για πρώτη φορά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα είναι ανοικτές οι πόρτες για τους πολίτες που επιθυμούν να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας Σουμελά”

Για όσους από εσάς απογοητευτήκατε από την εκπροσώπηση του Πόντου μέσω της ελληνικής συμμετοχής στη φετινή Eurovision, τώρα σας δίνεται η μοναδική ευκαιρία αφενός να μπείτε μέσα στο πεντάγωνο (εκτός εάν ήσασταν βυσματίες και κάνατε εκεί τη θητεία σας) και αφετέρου να προσκυνήσετε σε στρατιωτικό περιβάλλον την Παναγιά της Σουμελά.

pentagono1

 

Μάλιστα το επίσημο κανάλι του ΥΠΕΘΑ στο vimeo δημοσίευσε και βίντεο για τις εκδηλώσεις μνήμης για τους Έλληνες του Πόντου.

Best of internet