Quantcast
THE STREAM

Αγρίνιο: Βρέφος παραλίγο να πεθάνει επειδή κατάπιε την παναγίτσα που του έβαλαν για φυλαχτό

Εκτός αν πρόκειται για θαύμα της Παναγίας που κατάπιε


President Creed · 18 Μαΐου 2016

Το Αγρίνιο μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές, αγαπητοί φίλοι. Αυτή τη φορά η είδηση αφορά σε ένα βρέφος το οποίο κατάπιε καταλάθος την Παναγία, αλλά ευτυχώς η τελευταία έβαλε το χεράκι της και το μωρό σώθηκε. Όπως διαβάζουμε στο agriniopress:

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο «Καραμανδάνειo» Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας το επτά μηνών βρέφος που κατάπιε το φυλακτό του!

Χθες το μεσημέρι οι γονείς του διαπίστωσαν ότι κάτι συμβαίνει στο μωρό. Πως κάτι είχε καταπιεί και εσπευσμένα το μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Εκεί υποβλήθηκε στις απαραίτητες ακτινολογικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι  είχε καταπιεί το εν λόγω αντικείμενο. Αμέσως διεκομίσθη  στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο στην Πάτρα όπου παρακολουθείται  από τους γιατρούς. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Για όσους δεν ξέρουν πως μπορεί να μοιάζει ένα φυλακτό για μωρά, πάρτε μια εικόνα:

fulaxto

Μάλιστα μπορείτε να φορτίσετε το φυλακτό σας πριν το καταπιεί το νεογέννητο παιδί σας με πολύ απλές κινήσεις, όπως διαβάζουμε εδώ:

Καθίστε κλείνοντας τα μάτια και κρατώντας το φυλαχτό στο δεξί σας χέρι. Οραματιστείτε από πάνω σας μία σφαίρα από λευκό λαμπρό φως να λάμπει προς κάθε κατεύθυνση. Συγκεντρώστε την ενέργειά σας στη σφαίρα, νιώστε την δύναμη και την λάμψη της. Οραματιστείτε μία ακτίνα χρυσού φωτός να κατεβαίνει από τη σφαίρα στην κορυφή του κεφαλιού σας, στο ηλιακό σας πλέγμα, γεμίζοντάς σας με ενέργεια και σχηματίζοντας μία δεύτερη σφαίρα με χρυσό φως που σας ζεσταίνει και σας ενδυναμώνει. Τώρα φανταστείτε την εικόνα σας στην κατάσταση να έχετε πετύχει τον στόχο σας, κρατείστε την στο μυαλό σας και οραματιστείτε τη σφαίρα χρυσού φωτός να διαχέεται από το κεφάλι στο κορμί σας, στο δεξί χέρι και να φορτίζει το φυλαχτό.

Ας δούμε τι άλλο έχει συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες στο Αγρίνιο:
αγρίνιο3

αγρίνιο4

αγρίνιο5

και αυτό

αγρινιο1

(και αυτό)

Best of internet