Quantcast
THE STREAM

“Νέα Δεξιά” το κόμμα με το οποίο θα αποτύχει να μπει στη Βουλή αυτή τη φορά ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Δε σταματάει ποτέ να είναι αστείο


LUBEN CREW · 13 Μαΐου 2016

Νέο κόμμα ετοίμασε ήδη ο λαλίστατος λαϊκοκάγκουρας, ακροδεξιός και επανειλημμένα αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής Φαήλος Κρανιδιώτης αφού ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης του έδειξε την πόρτα της εξόδου για τις ξεκαρδιστικά αιμοβόρες δηλώσεις του. Όπως διαβάζουμε στην αγαπημένη μας Καθημερινή:

Υπό τον τίτλο «Νέα Δεξιά» και με έμβλημα έναν αετό σε χρώματα κόκκινο και μπλε δημιουργείται ένα ακόμη κόμμα με στόχο να πλαγιοκοπήσει τη Νέα Δημοκρατία και να απευθυνθεί στο κοινό μεταξύ ΝΔ και Χρ. Αυγής.

ektos-nd-o-failos-kranidiotis-thumb-large

Ιδρυτής του νέου σχήματος είναι ο δικηγόρος κ Φαήλος Κρανιδιώτης, μέχρι πρότινος μέλος και πολιτευτής της Ν.Δ., από την οποία διεγράφη με απόφαση του κ. Κυρ. Μητσοτάκη ύστερα από διαδικτυακές του δημοσιεύσεις για νέο Γουδή, στον απόηχο της αναφοράς Μουζάλα στην ΠΓΔΜ ως Μακεδονία.

Μερικές μέρες πριν μάλιστα είχε γράψει στο Facebook αυτά τα ενθαρρυντικά:

ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ

Η Δεξιά δεν μπορεί να είναι μόνο κατ’ όνομα ή με συνθετικά που την ακυρώνουν.
Η Δεξιά δεν ειναι γονική παροχή κανενός, ούτε την έχει χρεωθεί με 108 μια ψευτοαριστοκρατία.
Η Δεξιά δεν μπορεί παρά να είναι εθνική, ρωμαλέα στις ιδέες κι αγέρωχη στην συμπεριφορά της, απροσκύνητη, διεκδικητής κι εγγυητής της Ελευθερίας.
Η Δεξιά δεν μπορεί να ειναι δειλή και κακέκτυπο σοσιαλδημοκρατίας

Καλά αυτά τα εθνοστεντόν, αλλά πρέπει να θυμηθούμε πως α) ο Φαήλος έχει αποτύχει τρεις συνεχόμενες φορές να εκλεγεί βουλευτής (1 φορά στις εκλογές του 2012 και 2 φορές στις δύο εκλογές τον Ιανουάριο και το Σεπτέμβριο του 2015 και β) το χώρο που πάει να καλύψει τον γλυκοιτάνε ήδη οι Καρατζαφέρης / Μπαλτάκος. Νομίζουμε πως καταλαβαίνετε που οδηγούν όλα αυτά, έτσι;

10259786_1131120023567346_3979268409968416652_n

Εδώ.

Best of internet