Quantcast
THE STREAM

Γαλλίδα απέτρεψε το βιασμό της δαγκώνοντας και κόβοντας τη γλώσσα του επίδοξου βιαστή

Δεν ξέρουμε αν είναι καλύτερη τιμωρία η φυλακή ή το να εξηγεί πως έχασε τη γλώσσα του


LUBEN CREW · 13 Μαΐου 2016

Μια κοπέλα 19 χρονών από την Τουλούζη της Γαλλίας φέρεται να γλίτωσε το βιασμό δαγκώνοντας και κόβοντας τη γλώσσα του επίδοξου βιαστή της, εξασφαλίζοντας έτσι μάλιστα και τη μετέπειτα αναγνώριση του θύτη.

Η σεξουαλική επίθεση έγινε στην Τουλούζη, όπου ο 24χρονος ακολούθησε την κοπέλα μέχρι το σπίτι της, όπως διαβάζουμε στον Independent. Ο εισαγγελέας είπε ότι ο δράστης ακολούθησε την κοπέλα μέχρι την πολυκατοικία που έμενε όπου της επιτέθηκε λίγο αργότερα μέσα στο ασανσέρ. Ο άντρας τραβούσε τη μπλούζα της κοπέλας και προσπάθησε να τη βιάσει. Η κοπέλα τότε του επέτρεψε να τη φιλήσει και τότε βρήκε την ευκαιρία να του δαγκώσει τη γλώσσα αναγκάζοντάς τον τελικά να το σκάσει.

Η κοπέλα τότε πάτησε το κουμπί του συναγερμού στο ασανσέρ και οι πρώτες βοήθειες έφτασαν σύντομα στο κτήριο όπουκαι βρήκαν αρκετό αίμα και την άκρη από τη γλώσσα του δράστη. 

Φυσικά ο δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα, αφού η αστυνομία είχε ειδοποιήσει τα κοντινά νοσοκομεία να είναι σε επιφυλακή για ένα περιστατικό ανθρώπου με κομμένη γλώσσα. Λίγο αργότερα ο δράστης  συνελήφθη ενώ ταυτοποιήθηκε το DNA του το οποίο ταίριαζε με το αίμα που βρέθηκε στο ασανσέρ, οπότε ο 24χρονος κατηγορήθηκε για βιασμό.

H εκδοχή του τύπου ο ισχυριζόταν ότι η κοπέλα τον καθοδήγησε σπίτι της απορρίφθηκαν, οπότε την Τετάρτη μπήκε φυλακή.

Best of internet