Quantcast
THE STREAM

Δυο ιδιοφυίες στην Αγγλία έκλεψαν αυτοκίνητο και ενημέρωσαν τους μπάτσους ανεβάζοντας σέλφι (PHOTO)

Η ιστορία δύο πραγματικά φωτεινών μυαλών


LUBEN CREW · 12 Μαΐου 2016

Kλέβεις ένα άμαξι; Ποιοι είναι το πρώτο πράγμα που δεν κάνεις; Να το πεις στο facebook. Ε οι δυο άγγλοι από το Manchester Stuart Baillie, 22 και Brandon Jennings, 19 το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν να κάνουν ήταν να πουλήσουν μούρη στο timeline τους πως έκλεψαν αμάξι. Ποιο είναι το δεύτερο που δεν κάνεις; Να βγάλεις μια σέλφι για να ενημερώσεις τους μπάτσους πως το κλεμμένο αμάξι σου είναι Toyota Aygo.

6ee7cde657331b04e1f561b3c1a78c94

Ο μεγαλύτερος από τους δύο Αγγλάρες μάλιστα, ο Baillie έβαλε τη μία φωτογραφία για cover με την ακατάληπτη ατάκα #Jammin me and bj on are p’s n q’s.”

Ο Ross Jones, που φτιάχνει ταβάνια, είχε φτιάξει ένα online petition για να βρεις πληροφορίες για το αμάξι της πεθεράς του που του κλέψανε. Με το που έσκασε η σέλφι, ένα σωρό άνθρωποι του έστελναν φωτογραφίες με τα δύο τούβλα να κάθονται μέσα στο αυτοκίνητο που έψαχνε. 

7c01d05057331b04e1f5c249e8ef9bdc

Τα δύο τσακάλια μέχρι τη στιγμή που έσκασε η είδηση δεν είχαν πιαστεί, όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Manchester. Μάλλον οι μπάτσοι περιμένουν το επόμενο ποστ των δύο ιδιοφυιών.

Best of internet