Quantcast
THE STREAM

Η δήλωση πόθεν έσχες του Κωστή Αϊβαλιώτη είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα (PHOTO)

Αφηρημένος εξπρεσιονισμός από τον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ


President Creed · 11 Μαΐου 2016

Σήμερα δημοσιεύθηκαν επιτέλους οι δηλώσεις περιουσιακών στοιχείων “Πόθεν Έσχες” των Βουλευτών για τη χρονιά 2012 και όλοι ασχολούνται με το ποιός έχει τα περισσότερα και ποιός τα λιγότερα λεφτά.

Καιρός να ασχοληθούμε όμως με το ποιός είχε τις εντονότερες καλλιτεχνικές ανησυχίες την ώρα που συμπλήρωνε τη δήλωση των περιουσιακών στοιχείων. Και αυτός δεν είναι κανένας άλλος εκτός από τον αγαπημένο μας Κωστή Αϊβαλιώτη, ο οποίος το ένδοξο 2012 ήταν βουλευτής με το ΛΑ.Ο.Σ.

aivaliotis-500_0

Στη σελίδα όπου πρέπει να συμπληρώσει ο κάθε βουλευτής τυχόν συμμετοχή του σε κάποια επιχείρηση, ο Κωστή Αϊβαλιώτης, ελεύθερος από κάθε βάρος επιχειρηματικής συμμετοχής, αποφάσισε να κάνει αυτό που κάνεις ασυνάισθητα όταν μιλάς στο τηλέφωνο για ώρα και έχεις δίπλα σου ένα στιλό και ένα χαρτί.

aivaliotis1

Είναι πολλά Χ παρατεταγμένα; Είναι ένα πλέγμα διαγώνιο; Ένα grid στο οποίο είναι εγκλωβισμένο ένα πορτραίτο του Σάκη Μπουλά χωρίς χαρακτηριστικά προσώπου; Είναι ένα πιάτο με μαράκες;

aivaliotis

Σχέδιο με στιλό σε δήλωση περιουσιακής κατάστασης  |   210 x 297 mm  |   Κωστής Αιβαλιώτης 2012

Ελάχιστο ρόλο παίζει τι απεικονίζει το έργο, αφού ο καθένας αντιλαμβάνεται την τέχνη του Αΐβαλιώτη με το δικό του τρόπο και αυτό που μετράει στο τέλος είναι τι λέει στην ψυχή του καθένα το Πόθεν Έσχες του πολιτικού της καρδιάς μας.

Best of internet