Δεν το ξέρατε αλλά σήμερα γιορτάζει ο Άγιος Χριστόφορος και οι παπάδες ευλογούν αυτοκίνητα (PHOTO)

stream

Δεν το ξέρατε αλλά σήμερα γιορτάζει ο Άγιος Χριστόφορος και οι παπάδες ευλογούν αυτοκίνητα (PHOTO)

Οι ορθόδοξοι παπάδες μπορούν να ευλογήσουν τα panda


President Creed · 9 Μαΐου 2016

Όπως θα έχετε ήδη πληροφορηθεί, η χώρα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση των τροχαίων ατυχημάτων πανευρωπαϊκώς και αυτά καλό είναι να μη γίνονται. Όμως, υπάρχει τρόπος να προστατευθείτε από τυχόν ατυχήματα στο δρόμο.

Πέρα από τον έλεγχο για λάδια, φρένα, αέρα στα λάστιχα, συνετή οδήγηση κλπ, καλό θα κάνετε να φροντίστε να περάσετε απο ΚΤΕΟ και Παπά το όχημά σας για πιο σίγουρα αποτελέσματα.

800px-ComplexulMonahalPolovragiGJ_(22) (1)

Ο προστάτης των αυτοκινιτηστών και των οχημάτων

Ευτυχώς σήμερα επιβεβαιώνεται άλλη μια φορά ότι οι ορθόδοξοι παπάδες μπορούν να ευλογήσουν τα πάντα, μιας και 9 Μαΐου όπου γιορτάζεται ο προστάτης των αυτοκινητιστών (και γνώστης για χαλασμένα ψυγεία και μπουζί) Άγιος Χριστόφορος, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να θωρακίσετε το όχημά σας από τις κακοτοπιές, αγαπητοί φίλοι.

Ο πατέρας Μάρκος Σούλτσε φαίνεται να είναι μεγάλος μάστορας του αγιασμού των οχημάτων, οπότε δεν αδικούμε τους ενορίτες του στο Ναύπλιο που έφεραν αυτοκίνητα και μηχανάκια για να τα πιτσιλίσει ο πάτερ με αγιασμό.

χριστοφορος

Όπως διαβάζουμε εδώ, η όλη ιστορία του Ελληνορθόδοξου ΚΤΕΟ παίζει εδώ και χρόνια.

Ο Αγιασμός – Μεγάλο Σέρβις των οχημάτων επιτυγχάνεται μόνο με ανοιχτό το καπό, γιατί η Θεία Χάρη δε μπορεί να διαπεράσει το μέταλο του οχήματος.

Ï éåñÝáò ôïõ Éåñïý íáïý ôïõ Áãßïõ Íåêôáñßïõ , ð. ÌÜñêïò Óïýëôóå , ñáßíåé ìç÷áíÜêé ìå Áãéáóìü, êáôÜ ôçí åïñôÞ ôïõ Áãßïõ ÌÜñôõñïò ×ñéóôïöüñïõ ðñïóôÜôç ôùí áõôïêéíçôéóôþí ðïõ ãéïñôÜæåé óÞìåñá ÄåõôÝñá 9 ÌáÀïõ 2016. ÁÐÅ-ÌÐÅ /ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÌÐÏÕÃÉÙÔÇÓ ÅÕÁÃÃÅËÏÓ

Τα μηχανάκια είναι ετοιμο-ευλόγητα, μπορούν ανα πάσα στιγμή να δεχτούν τη θεία Χάρη χωρίς να ξεβιδώσει κανείς κάποιο εξάρτημα.

Ï éåñÝáò ôïõ Éåñïý íáïý ôïõ Áãßïõ Íåêôáñßïõ , ð. ÌÜñêïò Óïýëôóå , ñáßíåé áìÜîéá, ìç÷áíÜêéá êáé ôïõò ïäçãïýò ìå Áãéáóìü, êáôÜ ôçí åïñôÞ ôïõ Áãßïõ ÌÜñôõñïò ×ñéóôïöüñïõ ðñïóôÜôç ôùí áõôïêéíçôéóôþí ðïõ ãéïñôÜæåé óÞìåñá ÄåõôÝñá 9 ÌáÀïõ 2016. ÁÐÅ-ÌÐÅ /ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÌÐÏÕÃÉÙÔÇÓ ÅÕÁÃÃÅËÏÓ

Μερικές φορές βοηθάει να γεμίζεις το δοχείο του υγρού για τους καθαριστήρες με αγιασμό και σέλερι, ειδικά εάν πρόκειται να κάνεις μεγάλο ταξίδι.

Βρείτε σήμερα το πλησιέστερο κέντρο εξυπηρέτησης αγιασμού οχημάτων, υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. Εδώ ένας άλλος ιδιοκτήτης ΙΧ θωρακίζει το αυτοκίνητό του στο Γύθειο:
githio-4
Άλλη μια απόδειξη ότι οι Ορθόδοξοι παπάδες μπορούν να ευλογήσουνε τα panda.

Φυσικά για ολοκληρωμένη προστασία βοηθάει να πείτε και ένα ξόρκι, ιδανικά αυτό του Αγίου Χριστόφορου.

Αγιε Μεγαλομάρτυς του Θεού Χρυστοφορε πολύαθλε, πριν κρατήσω σήμερα το τιμόνι στα χέρια μου, Σε ικετεύω· με τη Μαρτυρική σου παρρησία προς τον Χριστό, βοήθησε με να διέλθω αβλαβώς όλους τους κίνδυνους της ασφάλτου, έχοντας Σε δίπλα μου αρωγό και Προστάτη μου. Κράτησε μαζί μου στιβαρά το τιμόνι καv φώτιζε με να οδηγώ ψύχραιμα, συνετά, πειθαρχημένα, ειρηνικά ευγενικά και με πλήρη συναίσθηση της οδηγητικής ευθύνης. Δώσε μου μάτια προσεκτικά καv επαγρύπνηση ανύστακτη, ώστε καμία ενέργειά μου να μην απειλήσει την Ζωή ‘η την υγεία των άλλων. Αλλά και από τις απροσεξίας των άλλων αυτοκινητιστών προστάτευσε με ,Άγιε Προστάτη των (επικαλουμένων Σε με πίστη) οδηγών.

Μένει να βρεθεί ο άγιος του παρκαρίσματος.

Best of internet