Quantcast
THE STREAM

Ελληνορθόδοξα blues: Ο Tom Hanks τραγουδά το “Χριστός Ανέστη” σε γλέντι στο L.A. (VIDEO)

Τι σκατά γίνεται σε αυτόν τον κόσμο


Bobol Gordello · 4 Μαΐου 2016

Η αγάπη του Tom Hanks για την Ελλάδα είναι γνωστή. Ο άνθρωπος είναι παντρεμένος με την Ελληνοαμερικανίδα Rita Wilson, έχει εξοχικό στο ΣΕΦ στην Αντίπαρο και περνάει τα καλοκαίρια του στην Ελλάδα. Και περνάει και τσιλαριστά:

hanks1-640x336

Μόνο που φαίνεται ότι η αγάπη του για την Ελλάδα του άφησε και κάποια χριστιανορθόδοξα τικ, όπως φαίνεται και από το ακόλουθο βίντεο, στο οποίο το Hanks τη βλέπει Χολίδης με Metallica και διασκευάζει το “Χριστός Ανέστη” σε blues ρυθμό σε ελληνικό γλέντι στο Αμέρικα:

Tom Hanks is singing “Χριστος Ανέστη Blues” for us! What an amazing time at our Greek Easter party in LA with my friends @gregyaitanes @happyhappysheena @vasilo1

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης theo__harris (@theo__harris) στις

Το βίντεο ανέβασε στο instagram ο ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης, που βρέθηκε στο εν λόγω γλέντι. Για τις φοβερές επιδόσεις του ηθοποιού στον τομέα των πασχαλιάτικων εορτασμών μαθαίνουμε και από τον πιο άκυρο άνθρωπο, τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο τελευταίος βρέθηκε στις ΗΠΑ για τις φετινές εορτές και έχει να δηλώσει τα εξής:

Το βράδυ της Μ. Παρασκευής εγκώμια και επιτάφιος στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας με τον Τομ Χανκς να σηκώνει στους ώμους του τον επιτάφιο μαζί με άλλους, με μαύρο κουστούμι και άσπρα γάντια. Μεγάλος δωρητής της εκκλησίας, το εντυπωσιακό πολιτιστικό κέντρο της οποίας φέρει και το όνομα της οικογένειας Τομ Χανκς.

Tom, καλή η Ελλάδα, πρόσεχε γιατί πέραν της ορθοδοξίας μπορεί να σου μείνει και κάνα σοσιαλιστικό κουσούρι και θα τρέχουμε μετά.

pasok_kosmos

Best of internet