Αναρχικοί στα Τρίκαλα έκαψαν το σπίτι του Άη Βασίλη ανήμερα του Πάσχα – όλα τα ξωτικά είναι καλά

stream

Αναρχικοί στα Τρίκαλα έκαψαν το σπίτι του Άη Βασίλη ανήμερα του Πάσχα – όλα τα ξωτικά είναι καλά

Λε-λε-λευτεριά σ’ όσους είναι ξωτικά


LUBEN CREW · 4 Μαΐου 2016

Άστεγος θα μείνει για κάμποσο καιρό ο Άη Βασίλης, ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται κατοικούσε στην περιοχή των Τρικάλων για κάποιο λόγο.

spitiaivasili

Αυτό το ήξεραν και οι Ελευθεριακοί Αναρχικοί Τρικάλων οι οποίοι βήκαν την κατάλληλη ευκαιρία την Κυριακή του Πάσχα που όλοι είχαν πέσει με τα μούτρα στα κοψίδια και η τσίκνα και η κάπνα πλανώταν έτσι κι άλλιώς στον αέρα.

Στο καλύτερο τάημινγκ λοιπόν, οι Ελευθεριακοί Αναρχικοί πήγαν ανήμερα του Πάσχα να πυρπολήσουν τον “Μύλο των Ξωτικών” και πιο συγκεκριμένα το σπίτι του καπιτάλα του Αη Βασίλη, ο οποίος έχει πουλήσει εδώ και χρόνια την ψυχή του στην κοακόλα, ως γνωστόν.

santa

Σήμερα μάλιστα, οι “Ελευθεριακοί Αναρχικοί Τρίκαλα” με κείμενό τους στο indymedia ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης στο σπίτι του Άη Βασίλη:

Tρίκαλα-Ανάληψη ευθύνης

«Θα έρθει η μέρα που η σιωπή μας θα είναι πιο δυνατή από τις φωνές που καταπνίγετε σήμερα»
August Spies

Η 1η Μάη πέρασε ως συνήθως απαρατήρητη και δεν κουνήθηκε φύλλο για ακόμη μια φορά στην πόλη μας, ούτε απο το κόσμο της εργατιάς, αλλά ούτε κι” απο τους ξεφτίλες εργατοπατέρες και τους ντόπιους φορείς.Έτσι είπαμε να αναλάβουμε εμείς δράση ταράζοντας έστω και για λίγο την μεσημεριανή ραστώνη που πρόσφερε το πασχαλινό τραπέζι πυρπολώντας των Μύλο των Ξωτικών στην πίσω Βορειοδυτική πλευρά του στις 1:30 το μεσημέρι της Κυριακή(1.5.16) με ενα μπετόνι βενζίνη και λίγα στουπιά. Τα πρόσωπα μας γέμισαν ικανοποίηση βλέποντας τους γλετζέδες χριστιανοταλιμπάν να τρέχουν πανικόβλητοι για να σώσουν μια επιχείρηση του Δήμου που μόνο χρέη έχει να τους προσφέρει. Με έναν Δήμαρχο που το μόνο που τον νοιάζει ειναι τα φράγκα στείνοντας τέτοιου είδους θεματικά πάρκα (παρέα με ιδιωτικές εταιρίες βλέπε e-trikala),“δανείζοντας” ποδήλατα για μόστρα και οχι για εξυπηρέτηση, μπλοκάροντας λογαριαμούς τραπεζών, αλλά και φτιάχνοντας βαρκούλες και άλλες τέτοιες μπούρδες δημιουγόντας την δικιά του κοινωνία του θεάματος και αδιαφορώντας για την πραγματική σημασία της ημέρας θα παίρνει πάντοτε τέτοιου είδους απαντήσεις.
Η ενέργεια μας αυτή είναι αφιερωμένη σε όσους θυσιάστηκαν πριν 130 χρόνια στην εξέγερση των εργατών του Σικάγο για ανατροπή του κόσμου της εξουσίας. Στα συντρίμια της υπάρχουσας κοινωνίας του κράτους και του κεφαλαίου να χτίσουμε μια άλλη με τα δικά μας προτάγματα,αυτά της αξιοπρέπειας,της αληλλεγγύης,της ελευθερίας και της δικαιοσύνης.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Ελευθεριακοί Αναρχικοί Τρίκαλα

Best of internet