Quantcast
THE STREAM

Επιτέλους: Εγκατέστησαν στην Ιντιάνα ειδικά κουτιά για να παρατάς το παιδί σου ανώνυμα (PHOTO-VIDEO)

Λύσεις υπάρχουν


President Creed · 4 Μαΐου 2016

Μια συναρπαστική ιδέα είχαν οι Αρχές της Ιντιάνα, για μια υπηρεσία που θα μπορούσε εύκολα να είναι προϊόν της ΑΜΑΝ Teleshopping.

baby-box-indiana-2

Αυτό που έκαναν είναι ότι, ουσιαστικά, έφτιαξαν ένα κλιματιζόμενο κουτί που ανοιγει ( σαν γραμματοκιβώτιο για ανεπιθύμητη αλληλογραφία) , το οποίο λύνει τα χέρια των γονιών που έκαναν παιδί, αλλά το μετάνιωσαν.

Όταν είναι πολύ αργά για έκτρωση, μαζί με τα σκουπίδια, μπορείς να πας μέχρι το πυροσβεστικό τμήμα και το σκασμένο που κλαίει όλο το βράδυ και δε σε αφήνει να κοιμηθείς.

babybox

Ο γονέας έχει πρόσβαση στο κουτί από την εξωτερική πλευρά του τοίχου του Πυροσβεστικού Τμήματος. Μόλις αφήσει το ανεπιθύμητο μωρό στο όμορφο κουτάκι, τότε σκάει νοτιφκέησον στους πυροσβέστες, οι οποίοι το μαζεύουν και κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν με το μωρό.

Ο νόμος της Ιντιάνα επιτρέπει σε γονείς να παραδίδουν τα παιδιά τους στο αστυνομικό τμήμα εάν τα βρέφη είναι μικρότερα από 30 ημερών. Η εμπνευστής των baby box αναφέρει ότι: “Δεν είναι εγκληματικό. Είναι νόμιμο. Δε θέλουμε να παραγκωνίζουμε τις γυναίκες.”

Την Πέμπτη που μας πέρασε εγκαταστάθηκε ένα κουτί για τα junk babies και στο Μίσιγκαν και το σχέδιο προβλέπεται να επεκταθεί και σε άλλες πολιτείες της Αμερικής.

Πάντως εάν έρχονταν τα baby boxes στην Ελλάδα, σίγουρα θα έπαιζε όλη την ώρα η απειλή της ελληνίδας της μάνας “Ποιό παιδάκι δεν τρώει το φαΐ του; Τώωωρα θα σε πάω να σε παρατήσω στο κουτί της πυροσβεστικής. Πυροσβέστη, γιααα έλα να πάρεις αυτό το παιδάκι που δε θέλει να φάει το φαΐ του”

Best of internet