Quantcast
THE STREAM

Δικαστήριο της Οκλαχόμα λέει ότι είναι οκ να βιάζεις άτομα που είναι αναίσθητα απ’ το αλκοόλ

Ποτέ χώμα στην Οκλαχόμα


President Creed · 28 Απριλίου 2016

Ένα δικαστήριο της Οκλαχόμα των ΗΠΑ έδωσε με το δικό του τρόπο το πράσινο φως σε κόσμο προκειμένου να βιάζει ελεύθερα μεθυσμένους συμπολίτες του. Δηλαδή αν το θύμα είναι αναίσθητο από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ δε θα έχετε τρεξίματα απ’ το νόμο μιας και σύμφωνα με το δικαστήριο, η κρατική νομοθεσία δεν ποινικοποιεί το στοματικό σεξ με ένα θύμα το οποίο είναι εντελώς αναίσθητο από μεθύσι.

download

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από το ποινικό εφετείο του κράτους και επιτρέπει πλέον σε κόσμο να βιάζει στοματικά άλλο μεθυσμένο κόσμο χωρίς ποινικές συνέπειες. Οπότε, όπως είναι αναμενόμενο η απόφαση έχει προκαλέσει την οργή αρκετών ανθρώπων οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το δικαστικό σύστημα έχει ξεπερασμένες αντιλήψεις για το βιασμό.

Η απόφαση του δικαστηρίου λήφθηκε με αφορμή μια υπόθεση ενός 16χρονου κοριτσιού το οποίο ισχυρίστηκε ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά ένας 17χρονος, αφού ο τελευταίος είχε προσφερθεί να την συνοδεύσει μέχρι το σπίτι της. Οι δυό τους είχαν πιεί μαζί με άλλους φίλους τους σε ένα πάρκο στην Tulsa, όταν έγινε πλέον σαφές ότι το κορίτσι την είχε ακούσει κανονικά από το αλκοόλ. Οι μάρτυρες σημείωσαν ότι ήταν αναγκαίο να τη συνοδεύσει σπίτι με το αυτοκίνητό του ο εναγόμενος.

Το αγόρι πήγε το κορίτσι στο σπίτι της γιαγιάς του, το κορίτσι όντας ακόμη αναίσθητο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε μεγάλη περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα της και εκεί το προσωπικό της έκανε εξέταση για να διαπιστώσουν τελικά ότι βρέθηκε DNA του κατηγορούμενου στο πίσω μέρος του ποδιού της και γύρω από το στόμα της.

Η κοπέλα δήλωσε ότι δε μπορούσε να θυμηθεί τίποτα αφ’ ότου έφυγε από το πάρκο. Οι εισαγγελείς της Tulsa κατηγόρησαν το αγόρι για στοματικό βιασμό και σοδομισμό. Όμως η εκδίκαση της υπόθεσης απερριψε τις κατηγορίες, ενώ η απόφαση του εφετείου στις 24 Μαρτιού επιβεβαίωσε ότι οι εισαγγελείς δε μπορούσαν να εφαρμόσουν το νόμο σε ένα θύμα που ήταν αναίσθητο από αλκοόλ.

Go home court. You’re drunk.

Best of internet