Quantcast
THE STREAM

Η Ένωση Άθεων σε προσκαλεί σε Φανερό Δείπνο σε ψητοπωλεία σ’ όλη την Ελλάδα τη Μεγάλη Παρασκευή

Τσικνοπαρασκευή επειδή δεν υπάρχει Θεός


President Creed · 26 Απριλίου 2016

 

Έχουμε επισήμως μπει στην άβολη αυτή περίοδο που οι βήγκανς συγχέονται με τους χριστιανούς που νηστεύουν πράγμα το οποίο φέρνει σε σύγχιση χορτοφάγους και βήγκανς. Εάν όμως δεν ανήκετε ούτε στους χορτοφάγους, ούτε στους Χριστιανούς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να είστε σαν τη Μεγάλη Παρασκευή τη Μεγάλη Παρασκευή, αγαπητοί φίλοι. Ούτε βέβαια χρειάζεται να ψωμολυσσάξετε όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα για να πέστε με τα μούτρα στο αρνί την Κυριακή.

Η Ένωση Άθεων, χωρίς φόβο και πάθος διοργανώνει τον Φανερό Δείπνο του 2016 και σε καλεί τη Μεγάλη Παρασκευή να δειπνίσεις μαζί με άλλους άθεους σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και Ξάνθη και να φας και λίγο τσιτσί για να σε πιάσει.

 

Fanerosdeipnos

 

Για όσους είδαν την εικόνα εξώφυλλου του event και βιάστηκαν να φωνάξουν “είμαι βήγκαν”, η Ένωση Άθεων Ελλάδος διευκρινίζει ότι είναι ευπρόσδεκτοί και οι κρεατοφάγοι και οι χορτοφάγοι στον Φανερό Δείπνο, αρκεί να μην αποφασίζει η εκκλησία τι θα φας και τι όχι.

 

Η Ένωση Αθέων σας προσκαλεί όλες και όλους στον “Φανερό Δείπνο”, την Παρασκευή 29-04-2016 (γνωστή και με το ψευδώνυμο “Μεγάλη”) στις 8 μ.μ.
Απέχουμε μόνο από το πένθος και τη νηστεία και όχι από τη λογική, και ειδικά όχι με βάση εντολές εκπροσώπων υποτιθέμενων υπερφυσικών όντων.

Χορτοφάγοι/ες και κρεοφάγοι/ες είναι όλοι/ες ευπρόσδεκτοι/ες, αρκεί να υπάρχει κέφι και το μενού προσαρμόζεται!
Δεν θα υπάρχει ενιαίο μενού ή προκαθορισμένο κόστος, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας.

Στην Αθήνα η εκδήλωση θα γίνει στο ψητοπωλείο “Η Γυριστρούλα”, Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 9 & Αδριανού γωνία (απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο), τηλ. 210 3211966.

Στην Θεσσαλονίκη θα γίνει στο “Ελιά Λεμόνι”, Μάρκου Μπότσαρη 19Α, τηλ. 2310888558, 2310865691.

Στην Ξάνθη Ψητοπωλείο “Μέτκος” (πρώην “Πελαγεία”), Βενιζέλου 84.

(Αν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε και στη δική σας πόλη, επικοινωνήστε μαζί μας!)

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους και όλες. Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!

 

 

 

Παρακαλούνται οι προσκεκλημένοι να κάθονται εκατέρωθεν του τραπεζιού για να μπορέσουν να χωρέσουν όλοι οι Άθεοι στο ψητοπωλείο Γυριστρούλα, ευχαριστώ.

975427_974165_Da-Vinci-Last-Supper_1

Best of internet