Quantcast
THE STREAM

Τέλειωσε το κωλόχαρτο στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης όπως μας ενημερώνει η Χριστίνα Ταχιάου

Το Ποτάμι προειδοποιεί: Γινόμαστε Βενεζουέλα


LUBEN CREW · 25 Απριλίου 2016

 

Απροσδόκητες και ευαίσθητης φύσεως είναι οι προτεραιότητες και ανησυχίες των στελεχών του Ποταμιού, αγαπητοί φίλοι.

 

taxiaou-650-800x535

H Χριστίνα Ταχιάου χαμογελάει σε μια φωτογραφία (πριν πληροφορηθεί για τις ελλείψεις κωλόχαρτου στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης)

 

Αφού ζήσαμε μέσα από ανάρτηση της Χριστίνας Ταχιάου τη σοκαρστική υπόθεση διάσωσης ενός μικρού γατιού από τον πρόεδρο του Ποταμιού το οποίο βρήκε στο δρόμο ο Σταύρος Θεοδωράκης και το μετακίνησε στο πάρκο παραπέρα, τώρα η βουλευτής του Ποταμιού επιστρέφει με άρθρο που περιγράφει τις δραματικές ώρες στο Αεροδρόμιο Μακεδονία στο οποίο όπως μας ενημερώνει στο protagon.gr, έχει τελειώσει το κωλόχαρτο.

aerodromio-makedonia

πρτγν

Κι όμως, εδώ και μια εβδομάδα δεν υπάρχει χαρτί υγείας ούτε σαπούνι στις τουαλέτες. Οσο για τα μηχανήματα που βγάζουν αέρα για το στέγνωμα των χεριών, στις τουαλέτες των γυναικών, τουλάχιστον, δεν λειτουργούν. Οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο το γνωρίζουν και φέρνουν χαρτί από τα σπίτια τους, ενώ οι τουρίστες βρίσκονται προ εκπλήξεως κι αναζητούν κάποια λύση.

 

Οι δραματικές εξελίξεις δε σταματούν μόνο στην εξάντληση των αποθεμάτων κωλόχαρτου, μιας και επίσης έχει τελείωσει το σαπούνι και έχει τελειώσει και ο αέρας στεγνώματος από τα μηχανήματα. Όπως είναι φυσικό οι εργαζόμενοι φέρνουν αέρα από τα σπίτια τους, ενώ οι τουρίστες βρίσκονται προ εκπλήξεως.

 

Δεν ξεχνάμε όμως ότι και η ίδια η Χριστίνα Ταχιάου με το ζόρι καταφέρνει να αγοράσει τα δικά της κωλόχαρτα, μιας και η μηνιαίες απολαβές της ως βουλευτή δεν της επιτρέπουν και πολλές πολυτέλειες, όπως είχε δηλώσει παλαιτότερα.

 

 

Τα ‘λεγαν οι γέροντες

13100991_10156960529685089_860121478_n

Best of internet