Quantcast
THE STREAM

Ο Πρετεντέρης καλεί τους απλήρωτους εργαζόμενους του Mega να μη ρίξουν μαύρο στο κανάλι

Την ίδια στιγμή που το φούντο φαντάζει αναπόφευκτο


Bobol Gordello · 23 Απριλίου 2016

Έντονες είναι οι εξελίξεις στο Mega, καθότι οι τραπεζίτες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια ζωής στο κανάλι που αγάπησαν όλες οι κοινωνικές ομάδες, μιας και, πλέον, δείχνει να μην μπορεί να συντηρήσει βασικές λειτουργικές υποχρεώσεις, ενώ τα σενάρια περί σωτηρίας από Μπόμπολα-Βαρδινογιάννη δείχνουν να ναυαγούν.

Demonstration by laid off employees of Mega Channel TV station, outside its headquarters, in Athens, on Dec. 29, 2015 / Διαμαρτυρία απολυμένων εργαζομένων του Mega Channel έξω απο τα κεντρικά στούντιο του σταθμού, στην Αθήνα, στις 29 Δεκεμβρίου, 2015

Η δεινή κατάσταση έχει δημιουργήσει έντονες έριδες μεταξύ συντακτών, με το Μανώλη Καψή από τη μια να εμφανίζεται καθησυχαστικός αλλά ως τώρα να πηγαίνει σταθερά ταμείο από Ιωάννη Τσιλιγγίρη, την ίδια στιγμή που άλλοι θέλουν να συνεχίσουν για κάποιο διάστημα αμισθί για να σωθεί το κανάλι όπου δούλεψαν για πολλά συναπτά έτη και άλλες δεν αποκλείουν να κάνουν σύντομα την τελευταία τους εμφάνιση σε δελτίο.

GJwZC

MVP των διαδικασιών αυτών πάντως είναι, για μια ακόμα φορά, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος παρενέβη στη συνέλευση των εργαζομένων του καναλιού (με τους οποίους τον ενώνουν κοινά συμφέροΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) που διεκδικούσαν τα δεδουλευμένα τους, ζητώντας τους “να μη ρίξουν μαύρο στο κανάλι”. Σαν να λέμε, δηλαδή, ότι, αν κλείσει τελικά το Mega, υπάρχουν ήδη έτοιμοι εκείνοι που θα στοχοποιηθούν για τι φούντο.

Κλασική περίπτωση Ανατροπής.

pretenteris_r_5

Best of internet