Quantcast
THE STREAM

Η πιο “Νομός Ηλείας” υποδοχή Ολυμπιακής Φλόγας που θα μπορούσε να παίξει είναι γεγονός (VIDEO)

Ο Μεγαλειότατος τέως και οι κουμπουριές των τσολιάδων για τη φλόγα


Bobol Gordello · 23 Απριλίου 2016

Ολυμπιακοί αγώνες πλησιάζουν και, ως είθισται, η Ολυμπιακή Φλόγα κάνει το δέον tour, μέχρι να καταλήξει στον ιστορικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας. Η Αρχαία Ολυμπία μπορεί να είναι ένα ιστορικό μέρος, δεν παύει, όμως, να υπάγεται και στο Νομό Ηλείας. Και το τελευταίο στοιχείο καθόρισε, εν πολλοίς, τα όμορφα σκηνικά που βίωσαν όσοι παρακολούθησαν από κοντά την τελετή υποδοχής της Φλόγας.

1948235

MVP των events αναδείχθηκε ο δήμαρχος της Αρχαίας Ολυμπίας Ευθύμιος Κοτζιάς, ο οποίος ανέβηκε στο πόντιουμ να απευθύνει χαιρετισμό στους επισήμους που παρακολουθούσαν την τελετή και, φτάνοντας στον τέως Βασιλιά, τον αποκάλεσε “Μεγαλειότατο”.

Προσθέτοντας, στη συνέχεια, και αμήχανο νεύμα:

giphy (34)

Ο φαν της βασιλευομένης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, μάλιστα, είχε αποκαλέσει “Μεγαλειότατο” τον τέως και όταν τον υποδέχθηκε στο ξενοδοχείο Olympic Village το βράδυ της Τετάρτης.

Τα “Νομός Ηλείας” σκηνικά δεν μπορούσαν να λείψουν κι από την υποδοχή της φλόγας στην πρωτεύουσα του νομού Ηλείας, τον Πύργο. Τη φλόγα περίμεναν στο δημαρχείο της πόλης με φουστανέλες και κουμπουριές.

1959335

3abb66d58aa91d2b7b16f08ee38a95c0_XL

571b3cb31dc5248b188b4570

Πολύς κόσμος από το πλήθος αποδοκίμασε τη φάση ως τυπικό κιτς. Παρόλα αυτά είναι σίγουρο ότι θα μπορούσαν να χουν παιχτεί και πολύ χειρότερα. Νομός Ηλείας γαρ.

Best of internet