Quantcast
THE STREAM

Απειλητικά σημειώματα άφησαν άγνωστοι κάτω από τα σπίτια ελεγκτών του μετρό

Έχουν σημειωθεί τρία περιστατικά μέσα στον Απρίλιο


LUBEN CREW · 20 Απριλίου 2016

 

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, άγνωστοι σημάδεψαν με σπρέι σπίτια των ελεγκτών της ΣΤΑΣΥ, τα ονόματα των οποίων συμπεριλαμβάνονταν στη λίστα ελεγκτών που είχε αναρτηθεί στο indymedia τον Μάρτιο. Η λίστα των ονομάτων έληγε ως εξής

 

Τα παρακάτω ονόματα ρουφιάνων ελεγκτών του μετρό, δίνονται για όποιον ενδιαφέρεται.. Αν γνωρίζεις κάποιον, στην γειτονιά σου, στην πολυκατοικία σου συμπεριφέρσου του ανάλογα.

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

 

μετρο

 

Όπως διαβάζουμε στην huffington post, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίζονται ιδιαίτερα θορυβημένοι, καθώς διαπιστώνουν πως αυτές οι προτροπές βρήκαν απήχηση, και εκδηλώθηκαν με απειλητικές καταδρομικές επιθέσεις στα σπίτια υπαλλήλων.
Μέσα στον Απρίλιο παρατηρήθηκαν τρια παρόμοια περιστατικά σε σπίτια ελεγκτριών εισιτηρίων της ΣΤΑΣΥ, με πιο πρόσφατο αυτό που έγινε στου Ζωγράφου όπου άγνωστοι έγραψαν με σπρέι “…………. ………… (όνομα γυναίκας ελεγκτού) ρουφιάνα ελεγκτής μένει εδώ. Έξω από την γειτονιά… ” σε πλαϊνό τοίχο πολυκατοικίας όπου κατοικεί 43χρονη ελέγκτρια εισιτηρίων της ΣΤΑΣΥ.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της 16ης Απριλίου 2016, όπου και η υπάλληλος ενημέρωσε την αστυνομία. Ήταν η τρίτη περίπτωση ανάλογης παρέμβασης με στόχο ελεγκτές της ΣΤΑ.ΣΥ. Οι προηγούμενες δύο είχαν καταγραφεί στις 11 και 13 Απριλίου, στα σπίτια δύο άλλων γυναικών υπαλλήλων.

 

Best of internet