Quantcast
THE STREAM

Δεν ήξερες ότι το ήθελες αλλά τώρα μπορείς να αγοράσεις αυτόγραφο του Γιάνη Βαρουφάκη απ’ το ebay

H δημοπρασία της χρονιάς


President Creed · 19 Απριλίου 2016

 

Κατα πάσα πιθανότητα, όλοι σας θέλετε κολασμένα (τουλάχιστον ένα) αυτόγραφο από τον Γιάνη Βαρουφάκη, απλά μάλλον δε το γνωρίζατε ακόμα. Βέβαια, αυτό το γνώριζαν οι επιτήδιοι ανα τον κόσμο, όπως αυτός ο χρήστης του ebay που κατάφερε να εξασφαλίσει ένα αυτόγραφο του Yanis με φόντο την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή σημαία (εξαιρετικά συλλεκτικό), στην προνομιακή τιμή των 61 ευρώ. Συν 7μιση ευρώ τα μεταφορικά.

 

upl5715e89b2aa1e

 

Εκτός εάν το πάτε σε δημοπρασία και χτυπήσετε μια καλή τιμή, πράγμα δύσκολο βέβαια, γιατί όλος ο κόσμος θα ήθελε ένα κομμάτι χαρτί που το έχει αγγίξει ο επικεφαλής του DiEm 25.

 

$_57

 

 

 

Ένας άλλος τύπος στο ebay πουλάει λίγο φθηνότερα ένα άλλο αυτόγραφο του Yanis, αλλά φυσικά αυτό πουλήθηκε ήδη, αγαπητοί φίλοι, οπότε μάλλον θα χρειαστεί να παλέψετε σε δημοπρασία για το άλλο το αυτόγραφο, το ακριβό, το καλό.

 

upl5715e8b22fa9d

 

Και οι δύο πωλητές βρίσκονται στο Βερολίνο και υποθέτουμε ότι τσίμπησαν τα σπάνια αυτά χαρτάκια στην παρουσίαση του Πανευρωπαϊκού Κόμματος του διάσημου Έλληνα οικονομολόγου.

 

 

 

 

Πάντως με 60 ευρώ μπορείς να κλείσεις δύο βραδιές σε ωραιότατο σπίτι στην Αίγινα, αλλά δε θα σας πούμε εμείς πως να ξοδέψτε τα λεφτά σας.

 

Best of internet