Quantcast
THE STREAM

Κοίτα σύμπτωση: Άλλος ένας μάρτυρας της υπόθεσης της υπόθεσης του Noor 1 πέθανε χτες

Η ηρωίνη σκοτώνει, αγαπητοί φίλοι


THE NEWSROOM · 16 Απριλίου 2016

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του δεξαμενόπλοιου Noor 1, που μετέφερε 2 τόνους ηρωίνη το καλοκαίρι του 2014, καθώς (ω του θαύματος) ένα ακόμα πρόσωπο-κλειδί της υπόθεσης έσβησε αθόρυβα χθες. Το εν λόγω πρόσωπο ήταν κατηγορούμενος που κρατείτο στο ΑΤ Δραπετσώνας, μετά την παρέλευση 18 μηνών κράτησης.

431FDA4295155A620C3C3E0D262E6ACE

Ο 32χρονος Ινδός μηχανικός (περι ου ο λόγος), τρίτος τη τάξει του πληρώματος του Noor 1, αισθάνθηκε χθες μια ξαφνική αδιαθεσία γύρω στις 10 το βράδυ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. O κατηγορούμενος αυτός φέρεται να είχε βρεθεί στο στόχαστρο των ελληνικών “επιχειρηματικών κύκλων” (δεν καταλάβατε τίνων;), που τον κατηγορούσαν στο δικαστήριο για εξυπηρέτηση άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση. Όπως και οι προηγούμενοι νεκροί (πλέον) μάρτυρες, εκ των οποίων ο ένας απέθανε από “αυτοάνοσο” στον Κορυδαλλό και ο άλλος από σύγκρουση με σφαίρες στην Κωνσταντινούπολη.

noor1-ploio-iroini

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία δύο χρόνια, σε Ολλανδία και Τουρκία, έχουν διαπραχθεί 6 δολοφονίες σχετικές με την υπόθεση του Noor 1, ενώ στο ΑΤ Δραπετσώνας κρατώνται ακόμα 9 μέλη του πληρώματος και 2 ακόμα κατηγορούμενοι. Place your bets.

Best of internet