Quantcast
THE STREAM

ΛΟΛ: Υπεράριθμοι οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ δήλωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ με τη σειρά του δια στόματος Παππά

Αυτό το έργο κάπου το έχουμε ξαναδεί


LUBEN CREW · 13 Απριλίου 2016

 

Δηλώσεις που μας θυμίζουν τις αρχές του καλοκαιριού του 2013 έκανε στη Βουλή ο Νίκος Παππάς προκειμένου να εξηγήσει την υπουργική τροπολογία που πέρασε στη Βουλή.

 

Ջǭ-ӕƇԇӇ -؎֏֑Ɂ É`ԏ Џ˕͏̏ӗńɏ É`ԁ БρЁɔϕ̅́--όɋɅ?ˉԉʙ͠QׇÙͭ-בǓԏӠ̐ύǓ//EUROKINISSI

 

Σύμφωνα με αυτή την τροπολογία θα επιτρέπονται οι μετατάξεις προσωπικού της ΕΡΤ σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου, εφ’ όσον οι ίδιοι το επιθυμούν.

Προκειμένου να εξηγήσει την τροπολογία αυτή, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς δήλωσε ότι υπάρχουν στην ΕΡΤ υπηρεσίες με υπεράριθμο προσωπικό που θα ήθελε “πιο βαρύ αντικείμενο εργασίας”.

Το πρόβλημα του Δημοσίου δεν είναι το μέγεθος αλλά η κακή κατανομή του προσωπικού. Σεβόμαστε τα χρήματα φορολογουμένων. Τα νέα οργανογράμματα είναι στη θέση τους και έχει διαπιστωθεί ότι θα μπορούσε κάποιο προσωπικό να απασχοληθεί σε άλλες υπηρεσίες. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου το προσωπικό θα μπορούσε να απασχοληθεί αλλού.

 

Πάντως οι αποσπάσεις θα είναι εθελοντικές και θα γίνεται με αίτηση του ενδιαφερομένου, θα διενεργείται σε φορέα υποδοχής του νομού στον οποίο υπηρετεί ο υπάλληλος μετά από έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του οικείου υπουργού ή του οργάνου διοίκησης του φορέα.

Best of internet