Quantcast
THE STREAM

Χαμηλές πτήσεις έκαναν σήμερα τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη για να βγάλουν σέλφι με την Ακρόπολη

Μια υπέροχη μέρα για σέλφι


LUBEN CREW · 13 Απριλίου 2016

 

Σήμερα κατα τις 11π.μ. όσοι βρίσκονταν στην Αθήνα και είχαν την υπέροχη αίσθηση της ακοής, ίσως νόμισαν ότι πάμε πόλεμο, ή οτι αυτά τα πολεμικά αεροσκάφη που περνούν 1 μέτρο πάνω από την ταράτσα σου (οκ, έτσι φαινόταν τουλάχιστον).

Tην προηγούμενη φορά που ο Πάνος ο Καμμένος είχε κέφια, περνούσαν πάνω απ’ την Αθήνα μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα, αλλά ήταν εν όψει της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, οπότε μας φάνηκε σχετικά αναμενόμενο να προβάρουν το show τους.

Σήμερα όμως οι χαμηλές πτήσεις ήρθαν από το πουθενά. Δύο Ελληνικά F-16 και δύο F-15 των ΗΠΑ έκαναν μια στρατιωτική άσκηση και μόλις τελείωσαν είπαν “σας πρκλμ, να βγάλουμε μια πικ με Ακρόπολη;” και επειδή δύσκολα χαλάει κανείς χατήρι στους πιλότους, ετσι κι έγινε, όπως διαβάζουμε εδώ:

 

Η πτήση των μαχητικών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της άσκησης «Ηνίοχος».

Σύμφωνα με πληροφορίες τον Αττικό ουρανό «σάρωσαν» δύο ελληνικά F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο F-15 των ΗΠΑ. Τα τέσσερα πολεμικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από την Ακρόπολη προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί.

 

Οι χαμηλές πτήσεις που κατατρόμαξαν τον κόσμο (όχι εμάς, έναν ξάδερφο απ’ το χωριό), έγιναν για να βγει η ανάλογη σέλφι των F16 με φόντο την Ακρόπολη.

 

Περιμένουμε την ώρα που θα θελήσουν να βγάλουν σέλφι με φόντο κάποιο μανιτάρι από πυρηνική έκρηξη.

 

Best of internet