Quantcast
THE STREAM

Όταν ο Καρατζαφύρερ μας αφηγείται πως μεγάλωσε στα γόνατά του το Μάκη Βορίδη (VIDEO)

Πώς τον πήρε φασίστα της ΕΠΕΝ και τον παρέδωσε φασίστα της ΝΔ


President Creed · 12 Απριλίου 2016

 

H χτεσινή συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη στην εκπομπή enikos δεν επιφύλασσε και πολλές εκπλήξεις, μιας και ο Καρατζαφύρερ επιβεβαίωσε την εικόνα του ως Donald Trump απ’ τα Λίντλ.

Σε μια στιγμή όμως, όταν η συζήτηση πήγε στον Μάκη Βορίδη, ο Καρατζαφέρης αποκάλυψε ποιά τρομερή λειτουργία έχουν τα κόμματά του (πέραν του προφανούς οικονομικού όφελους):

Ο Καρατζαφύρερ, όπως αποκάλυψε, παίρνει ένα φασίστα, τον βάζει στο κόμμα του και από εκεί ο φασίστας αποχωρεί ως νεοδημοκράτης φασίστας, ή όπως ο ίδιος ο Καρατζαφέρης λέει, ως “άξιο κοινοβουλευτικό τέκνο“.

 

 

Καρατζαφέρης: Εγώ πήρα το Βορίδη ο οποίος εκινείτο δεξιότερα του Μιχαλολιάκου – ήτανε ο διάδοχός του στην ΕΠΕΝ. απ’ τον Μιχαλολιάκο και τα τσεκούρια και τον παρέδωσα έναν άψογο κοινοβουλευτικό άντρα.

Χατζηνικολάου: Με μια βασική διαφορά όμως, δεν είχε ναζιστικές θέσεις.

Καρατζαφέρης: Όχι, είχε μόνο τσεκούρια… Και τον έφερα στον κοινοβουλευτισμό και χαίρομαι που παρέδοσα ένα άξιο κοινοβουλευτικό τέκνο.

Χατζηνικολάου: Καλά τι είστε; ΙΕΚ Καρατζαφέρη; Μπαίνει ο φασίστας από το μια μαύρος και βγαίνει άσπρος και καθαρός;

Καρατζαφέρης: Τι να κάνουμε Νίκο μου, το έκανα και αυτό. Αυτοί οι τρεις οι οποίοι κάνουν καριέρα τώρα στη Νέα Δημοκρατία, εγώ τους είχα στο πλυντήριο για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα.

 

 

Στο πλυντήριο είχε τα γνωστά φασιστόμουτρα που μεταπήδησαν στην Νέα Δημοκρατία ο Γιώργος ο Καρατζαφέρης, όπως στο πλυντήριο είχε και τα χρήματα του.

 

Γροθιά στον εξωκοινοβουλευτικό φασισμό απ’ τον κοινοβουλευτικό φασισμό

karatzaferis

Best of internet