Quantcast
THE STREAM

Μέγας αστειάτορας κάνει πρωταπριλιάτικη φάρσα για βόμβα στη γέφυρα του Ρίο και συλλαμβάνεται

Μάλλον η κοπέλα στα διόδια δε γέλασε και πήρε την αστυνομία


President Creed · 4 Απριλίου 2016

 

Μια γλυκιά ιστορία με λεπτό αιχμηρό χιούμορ μας έρχεται από την περιοχή της Αχαϊας και της Αιτωλοακαρνανίας. Δηλαδή, από τη γέφυρα Ρίου-Αντίριου την οποία κάποιος χωρατατζής έτυχε να τη διασχίζει την Πρωταπριλιά.

Όπως διαβάζουμε στο agrinionews.gr:

Την περασμένη Παρασκευή ένας οδηγός πληρώνοντας τα διόδια στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου είχε τη φαεινή ιδέα να ξεστομίσει στην υπάλληλο και ένα ανόητο… ψέμα: πως έβαλε βόμβα στη Γέφυρα… Το είπε και εξαφανίστηκε με το Ι.Χ. όχημα του. Η σαστισμένη όμως εργαζόμενη ,ορθώς σκεπτόμενη, ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για παν ενδεχόμενο. Αν δεν ήταν φάρσα άλλωστε αυτή θα έβρισκε τον μπελά της…

 

Ο χιουμορίστας συνέχισε το ταξίδι του χαλαρός και λίιιιγο πιο πάνω (στα Γιάννενα) τον μάζεψε η αστυνομία της Ναυπάκτου, η οποία μάλλον τραβήχτηκε μέχρι τα Γιάννενα:

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας  και του Λιμενικού του Ρίου που, χωρίς να διακόψουν την κυκλοφορία, με κλιμάκιο πυροτεχνουργών ερεύνησαν διεξοδικά τους χώρους της Γέφυρας. Βόμβα δεν βρέθηκε και εν συνεχεία ξεκίνησε η έρευνα για να βρεθεί ο δράστης. Αξιοποιήθηκε κάθε στοιχείο, όπως οπτικό υλικό από κάμερα, από το Α.Τ. Ναυπάκτου και ο οδηγός εντοπίστηκε στον Kατσικά Ιωαννίνων.

Eκεί συνελήφθη χθες από αστυνομικούς των τμημάτων της Ναυπάκτου και του Κατσικά. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση ανησυχίας.

 

 

Α ΚΑΛΟ Ε

2014071616260044

Best of internet